Per Nando

12/07/2023

Quines màximes i quines mínimes ❗️❗️ I açò no s’acaba😱😱😱🔥🔥🔥💥💥💥💥💥🔴🔴🥵

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dimecres 12 de juliol i la veritat és que ahir va ser un dia horrorós de calor, però és que l’episodi d’altes temperatures no ens abandonarà tampoc els pròxims dies i, per tant, no tenim alegries a la vista. Bé hui observem el radar del dia d’ahir i veiem el pas de les tempestes i que deixaven alguns ruixats que inclus acumulaven fins a 16 mm Almassora i 15 mm a Vila-real, eixe pas de les tempestes deixaven reventons tèrmics com es el cas de Villena amb ràfeguesde vent que superaven els 100 km/h i tombaven arbres de socarrel sense lamentar cap desgràcia personal, per això com sempre dic, val la pena avisar aue despres lamentar. Bé Ara mateixa i després d’una nit molt càlida, ens alcem amb temperatures mínimes pràcticament Equatorials i, per tant, hui de nou serà un dia on suarem de valent.

MÀXIMES I SENSACIÓ DE BASCA AHIR, FONT AVAMET

Quines màximes ahir i quina humitat feia des de bon matí al territori Valencià deixant un ambient bascos i amb una sensació de calor que en moltes comarques oscil·lava entre els 40-50 °C com podeu observar al mapa Humidex elaborat per Avamet. Destaquem les màximes més importants d’ahir amb uns valors com els quasi 45 °C de Requena ( Casas del Rio ) 42 °C Alcoi, Aiora o Villena i 41 °C a Fontanars, Cocentaina o Banyeres de Mariola.

QUINES MÍNIMES HUI!!!🔥🔥🔥🔥FONT AVAMET

Mareeee quines mínimes que inclús com vàrem dir s’han quedat per damunt dels 30 °C a poblacions com Agres, la Vall d’Alcalà, Benillup, la Vall de Laguar, Alcoi, Balones i, Tàrbena, però veieu la taula elaborada per Avamet quan són les 4.30 de la matinada i tenim una bona rastrera de pobles al territori Valencià en mínimes per damunt dels 28 °C. Una nit horrorosa per a dormir.

I AÇÒ NO S’ACABA!!!🔴🔴🔴🔥🔥🔥🔥🥵🥵🥵

AVISOS AEMET PER CALOR HUI.

MAPA MASSA AIRE CÀLID A UNS 850HPA PRÒXIMS DIES.

L’episodi de calor no té fi a la part est del territori peninsular. Hui continuarem amb avisos roig i taronja. El roig per a Múrcia on hui podran superar els 44 °C I el taronja per al sud del territori Valencià on hui novament els termòmetres s’aproparan o superaran els 40 °C. Les pròximes jornades la massa d’aire molt càlid continuarà damunt nostra deixant màximes entre 35-40 °C i mínimes tropicals i el que més espanta és que la pròxima setmana encara es veu la isoterma de 30 °C pels nostres caps. Buffffff, quina angoixa.

Miguel Salvador Fayos. Macastre 11/07/2023

Per tant, i per acabar el post de hui, recordem que encara ens queda patir calor esta setmana i tota la setmana que ve pràcticament, ha de passar per nosaltres🤦. Vorem i caldrà seguir a vore si refresca un poc cap a finals de mes i també ens tornen les tempestes, però açò és avançar-me molt a la meteorologia i per tant són tendències de molta ciència-ficció. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando