Per Nando

11/07/2023

ATENCIÓ!!! Si no es precís, no eixiu de casa🔥🔥🔥🔥🔥🔥🟠🟠🟠🟠🟠🟠⚡️⚡️⚡️⚡️💥💥💥💥⛔️⛔️

Destacades, Fenomens adversos, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dimarts 11 de juny i hui serà el dia on a penes podrem respirar al territori Valencià a causa de la ponentada que deixarà màximes extremes les pròximes hores. De moment i com tots els dies mirem satèl·lit i poca nuvolositat trobem cap a les nostres terres, però atenció que esta vesprada tindrem tempestes que podran ser perilloses perquè vindran seques.

MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET 🔥

Mireu les màximes d’ahir, perquè això només és un aperitiu de què ens espera el dia de hui. Destaquem els 38 °C de màxima donats ahir a poblacions com Villena o Xixona, els més de 37 °C de Biar, Beneixama o Ibi, els més de 36 °C de Callosa d’en Sarrià, Onil, Ademús, Requena, Aiora i Crevillent. Com vos he dit abans açò només és un aperitiu de les màximes extremes que anem a patir hui.

AVISOS I TEMPERATURES PREVISTES PER A HUI.

MAPA MÀXIMES HUI

Quasi tota la península la trobem hui amb avisos taronja i roig per calor amb màximes que seran extremes a molts llocs i que al nostre territori podran aplegar fins a 42-46 °C en punts de la Diània (sud de València I nord d’Alacant) o interior de València. Molta precaució en estes temperatures i hidrateu-vos bé i eviteu eixir al carrer si no és precís, si no teniu remei intenteu cuidar-se davant possibles cops de calor.

MAPA SIMBOLS HUI. ATENCIÓ AMB LES TEMPESTES ⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️

PREVISIÓ LLAMPS HARMONIE

POSSIBILITAT DE REBENTONS AROME🌀🌀

Precaució amb les temperatures, però també molta precaució amb les tempestes seques que es podran produir hui i que a causa d’eixes tempestes es podran produir rebentons càlids que inclús podran deixar ràfegues de vent violentes allà on es formen. Com sabeu estos fenòmens poden ser perillosos i els últims anys en tenim varios als records com per exemple el de l’any passat al Medusa Festival. També està nit les màximes seran molt altes sobretot al sud on inclús es podrien quedar sobre els 30 °C.

Per tan i per acabar continue recordant que hui estem en un avís taronja a bona part de l’interior del territori Valencià I, per tant, açò ja és un avís seriós per a la població. La resta de la setmana continuarà la forta calor, però no tan acusada com hui, ara bé, continuarà sent insuportable. Però hui seguiment amb les màximes, però també amb les tempestes i les possibles ràfegues de vent molt intenses. Des de Meteopoble no llevem ull als registres màxims i tronades que es donaran hui cap a les nostres terres. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando