Per Nando

10/07/2023

ATENCIÓ!!! 🔴Avís roig i 🟠taronja per temperatures extremes 🔥🔥🔥💥💥💥🥵🥵🥵🥵😱😱😱😱

Destacades, Fenomens adversos, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dilluns 10 de juliol i tots pensant que anàvem a tindre un estiu prou suau i els models m’angoixen dia a dia en les seues últimes actualitzacions, que ignorant vaig ser pensant que aquest estiu no anava a suar, perquè seguisc recordant que a l’estiu tenim molta gent que ho passa molt mal treballant i no és cap exageració que anem cada vegada a períodes més càlids i això està més que demostrat. Ho tinc clar que ho hem de passar, però així com m’alegre que vinga el fred extrem, en estes situacions de calor extrem no puc deixar de queixar-me i en el meu dret estic. Bé, com tots els dies mirem satèl·lit i res important com és normal davant una situació Anticiclònica.

MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET

Ahir va ser sobretot la província de València on les màximes van ser les més altes, encara que tenim algunes poblacions d’Alacant on no es van quedar arrere. Destaquem de fins a quasi 39 °C a la població d’Aiora, 38 °C a Requena, 37 °C a Villena, 36 °C Ademús, Pedreguer, Beneixama, Caudete de las Fuentes, Balones, Alcoi, Benifallim, Anna, Xixona, Agres o Utiel.

AVISOS HUI🔴🟠 I TEMPERATURES MÀXIMES PREVISTES

De moment hui no serà un dia extrem quant a temperatures al nostre territori, però com veieu als avisos d’Aemet si que ho serà a tot el centre i sud peninsular on inclús tenim avís roig en la Campinya Cordovesa, Cazorla i Segura, en el Vall de Guadalquivir i Morena i Condado, tots eixos llocs estan ubicats a la comunitat Autònoma d’Andalusia. Ací al nostre territori les màximes seran molt paregudes a les d’ahir amb valors entre 35-38 °C les més altes.

ATENCIÓ DEMÀ, DIA EXTREM❗️❗️

Demà les temperatures extremes també es traslladen cap a l’est peninsular i pràcticament tot el nostre territori estarà en avís taronja i groc i sense descartar que puntualment puga activar-se algun avís roig en alguna comarca que anirem actualitzant. De moment l’avís roig per temperatures de fins a 44° els donen a l’est de la comunitat d’Aragó i en concret a la Ribera de l’Ebre a Saragossa i Conca i Terol.

ATENCIÓ DEMÀ A LA FAÇANA MEDITERRÀNIA

MAPA SIMBOLS METEOPOBLE

MAPA DE LLAMPS HARMONIE

MAPA DE VENTS AROME

Demà amb la isoterma de fins a 30 °C a uns 1500 metres d’altura anem a tindre un dia molt bèstia quant a temperatures al nostre Mediterrani i haurem d’estar molt pendents, al mapa de símbols ho teniu ben definint i les màximes entre 40-44 °C es donaran a molts punts del territori Valencià interior de Catalunya i també per les Illes Balears. Atenció a les tempestes seques que es puguen produir per l’interior com podeu observar al mapa de llamps i també allà on es formen podran donar ràfegues violentes de vent de més de 100-120 km/h, per això també existeis perillositat en aquest aspecte . I per últim atenció!!! també a les mínimes de nit, perquè seran insuportables amb valors superiors als 30 °C a molts indrets. Com veieu demà serà un dia per oblidar i que caldrà fer seguiment de les tempestes i amb molta precaució amb els incendis.

La resta de la setmana la forta calor continuarà i encara el dimecres tindrem temperatures extremes a la província d’Alacant, com dic la massa càlida ens acompanyarà tota la setmana i encara que els valors de temperatures aniran variant dia darrere dia amb registres entre 35-40 °C, només puguem dir que ara si, la calor ha vingut per a quedar-se. Seguimeeeeeeent demà.🟠🔴🟠🔴🟠🔥🔥🔥🔥💥💥💥⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando