Per Nando

9/07/2023

ACTUALITZACIÓ‼️Onada de calor: màximes de fins a 45°C i mínimes de més de 30°C😱😱🔥🔴💥🔥🔴💥

Destacades, Fenomens adversos, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Diumenge 9 de juliol i anem cap a una setmana que començarà demà i per a molts acabarà sent horrorosa, per a mi un de tants, perquè no sé si ho haureu notat «ODIE LA CALOR » Bé mirem satèl·lit com tots els matins i res important que destacar quant a nuvolositat llevat d’alguns núvols sense importància que creuen ara quan són les 4:30 de la matinada pel sud del territori. I és que ja estem immersos en un potent Anticicló que a banda ens obri la porta a què entre una massa d’aire molt càlida i que serà notícia els pròxims dies.

MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET

Màximes ahir que ja van deixar bona cosa de calor de València i Alacant on de nou superaven els 35 °C en alguns observatoris. Destaquem els més de 36 °C a poblacions com Requena, Villena, Sumacàrcer o Anna, més de 35 °C a Aiora, La Pobla Llarga, Benigànim, Quesa o Pedreguer, més de 34 °C a Xelva, Enguera, Ontinyent, Utiel, Cirat, Calles, Oriola, Agres o L’Alcúdia de Crespins.

MÀXIMES PREVISTES HUI I DEMÀ I AVISOS AEMET DILLUNS, ATENCIÓ PRIMER AVIS ROIG🔴🔴🔴🔴

De moment entre hui i demà la calor més intensa la farà més cap Andalusia on esperem màximes el dilluns de fins a 44 °C. i Per aquesta qüestió AEMET ja ha ficat avís roig i taronja per aquella zona. A casa nostra de moment les màximes més altes es donaran a l’interior i sud del territori Valencià on AEMET també ens fica en avís groc per màximes que poden aplegar fins als 38 °C.

ATENCIÓ ACÍ EL DIMARTS!!! INFERN🔥🔥🔥

AVISOS AEMET DIMARTS

MÀXIMES DIMARTS

MÍNIMES DIMARTS

MAPA DE SIMBOLS DIMARTS

Moltíssima atenció per al pròxim dimarts, serà un dia horrible a causa de la forta calor que viurem al sud i est de la península i on en nombroses zones tindrem màximes entre 40-45 °C. Segurament AEMET en les noves actualitzacions dels seus avisos ampliarà el roig a diverses comunitats autònomes, però si veieu els avisos per a dimarts ja fan fredat amb eixe abundant taronja per tot el sud i est peninsular per màximes per danunt dels 40°C. Al nostre territori serà un dia d’autèntic infern amb temperatures que oscil·laran entre els 40-45 °C a bona part de la província d’Alacant, sud i interior de València i inclús també interior de Castelló. El vent de ponent serà el protagonista per les comarques de més a l’interior i encara provocarà que es calfe més l’ambient. Atenció també a les possibles tempestes seques que puguen créixer durant la vesprada amb possibles rebentons càlids i intenses ràfegues de vent i presteu també molta atenció a les mínimes previstes per a la nit de dimarts a dimecres on en punts del sud de València i nord d’Alacant possiblement no baixarem dels 30-33 °C. En resum, serà un dia per a oblidar.

L’ ONADA DE CALOR NO S’EN VOLDRÀ ANAR.🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Encara que hi hauran dies que afluixaran més les temperatures que altres, no es veu fi que la irrupció càlida que porta associada isotermes de fins a 30 °C a uns 1500 metres d’altura  i vulga abandonar el sud i est de la península durant tota la pròxima setmana, per eixa causa viurem dia darrere dia temperatures màximes que aniran oscil·lant entre els 35-40 °C de màxima i mínimes de més de 25 °C. Setmana per a oblidar i que vorem fins a quina temperatura arriba el Mar Mediterrani quan acabe el mes. 30°C ? No ho trobe estrany. Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando