Per Nando

8/07/2023

ATENCIÓ ❗️❗️ Dimarts podríem tindre un dia d’infern 🔴🔥💥⛔️⚡️⚡️⚡️

Destacades, Fenomens adversos, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia, dissabte 8 de juliol i estem molt pendents de l’entrada càlida que ens afectarà a partir de hui que ja ens deixarà temperatures que s’aproparan als 40 °C, però sembla que dimarts podríem viure una situació d’autèntic infern com explicarem a continuació. Bé com tots els dies mirem satèl·lit i no tenim res important que destacar i sembla que hui desapareixeran les tempestes intenses a la comunitat d’Aragó.

TEMPESTES AHIR ( ANIMACIÓ RADAR )

Imatges passat dijous a Aragó

Com veieu a l’animació del radar a la comunitat Autònoma d’Aragó ahir les tempestes també van afectar amb molta força amb creixement de nuclis de tronades molt virulenets que afectaven fins al sud de França, tempestes amb fortes pedregades que sembla que aquest estiu no tenen fi. Bé almenys la situació s’estabilitza a tota la península a canvi d’una forta onada de calor que afectarà bona part del sud i est peninsular com vorem a continuació.

EVOLUCIÓ TEMPERATURES A 850HPA DEMÀ I PRÒXIMA SETMANA 🔴🔴🔴🔴💥💥💥🔥🔥🔥

Atenció a la massa d’aire càlid que ens afectarà des de hui mateix i que anirà a més de cara la setmana pròxima amb valors de fins 30 °C a uns 1500 metres d’altitud. Hui i demà les màximes ja sobrepassaran els 35 °C a les comarques centrals i de l’interior del territori Valencià, però serà a partir de dilluns quan els valors màxims ja toquen els 40 °C i caldrà estar molt pendents de les previsions meteorològiques el proper dimarts!!!

PRECAUCIÓ DIMARTS ❗️❗️⛔️🔴💥🔥🔴

TEMPERATURES MODEL ICON🔥

MAPA DE SIMBOLS DIMARTS ( (METEOPOBLE)

Tots pendents de les màximes que arriben a donar-se el pròxim dimarts on sembla que el ponent si que farà acte de presència per l’interior del territori Valencià i, per tant, allà on aplegue farà que les màximes arriben a pujar fins prop o superant els 45 °C. Com veieu el nostre territori serà a les comarques centrals com la Vall d’Albaida, la Costera, El Comtat, la Canal de Navarrés i inclús punts de la Ribera Alta on podríem assolir màximes d’autèntic infern que podrien aplegar o superar inclús els 45 °C. Tot dependrà fins on aplegue eixa brisa que deixarà màximes més discretes a zones del litoral. Com veieu al mapa també tenim el signe d’un llamp, això és perquè existeix eixa possibilitat i, per tant, també caldrà estar pendents perquè si es confirma aquesta possibilitat de tempestes, podrien vindre acompanyades de rebentons càlids amb fortes ràfegues de vent. Els mapes d’ahir donaven també un dimecres amb temperatures extremes a causa del ponent, però les últimes eixides accentuen la brisa a les costes i interior del territori ii podrien alleugerir eixes temperatures. Situació que hem d’anar seguint dia darrere dia.

QUAN ACABARÀ L’ONADA DE CALOR?🔴💥⛔️

Sembla que l’onada de calor segons les últimes actualitzacions dels models ens acompanyarà quasi tota la pròxima setmana i sense poder afirmar encara quan pot acabar. Tindrem dies i dies de màximes que aplegaran als 35-40 °C a les comarques de l’interior i caldrà vore si torna el ponent algun dia més. El que sí que sembla i per tant serà un dia on haurem d’anar amb molta precaució és el proper dimarts on tindrem un dia asfixiant tant pel dia com per les nits on les màximes tropicals de més de 25°C seran habituals cap a les nostres terres. De pensar-ho estic assustat!!! Seguimeeeeeeent

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando