Per Nando

7/07/2023

S’acaben les tempestes, però atenció ‼️‼️ màximes entre 40-45°C😱😱😱😱😱🔥🔥🔥🔴🔴🔴🔴🔴💥💥💥💥💥💥💥💥💥

Destacades, Fenomens adversos, Més vistes, Meteo

Destacats

SATÈL·LIT

RADAR

Bon dia, divendres 7 de juliol i la veritat que m’he despertat i m’he quedat amb la sorpresa que està plovent, dèbilment i amb algun tro, però està plovent, tot a causa, d’una banda, de precipitacions de sud-oest a nord-est del nostre territori, però que no esperem gran cosa i a banda els models mesoescalars no ho han vist en les seues eixides. Bé amaneix amb núvols i alguna pluja, però el sol acabarà per lluir a tot el territori durant el matí.

RADAR TEMPESTES AHIR

On sí que varen fer mal les tempestes va ser a la comunitat d’Aragó com estava previst i on les tempestes deixaven fortes pedregades o inclús imatges de la crescuda del Port de Venècia a Saragossa on van quedar una desena de persones atrapades amb els seus vehicles. Hui per eixa zona les fortes tempestes es podran repetir I per això AEMET manté eixe avís taronja amb risc per a la població per eixes tempestes intenses.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET

Les temperatures màximes d’ahir van pujar respecte al passat dimecres, però a partir d’ara ja van en ascens com vorem a continuació. Destaquem els 34 °C de Villena, 33 °C a Anna o Sumacàrcer, 32 °C a Oriola, Onil, Pedreguer, Xixona, Cotes, El Genovés, Benigànim o Requena. Hui més o menys es mantenen amb valors similars als d’ahir, però a partir de demà comencen a enfilar-se cap amunt.

ATENCIÓ A L’ONADA DE CALOR A PARTIR DE DIUMENGE ❗️❗️🔥🔴💥🔥🔴💥

ANOMALIES TEMPERATURES A UNS 850HPA PRÒXIMS DIES

TEMPERATURES PRÒXIMS DIES A UNS 850HPA

TEMPERATURES PREVISTES DIMARTS-DIMECRES 😱😱😱🤦🤦🤦🤦🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

MOLTA ATENCIÓ!!! Entre dimarts i dijous perquè patirem el moment més àlgid d’esta nova onada de calor i on a penes es podrà viure al carrer. La irrupció càlida és molt bèstia i farà pujar els termòmetres per quasi tot l’interior del territori Valencià amb màximes que sobrepassaran els 40-45 °C de manera generalitzada. Però atenció perquè pràcticament a la nit inclús les mínimes podrien quedar per damunt dels 30 °C i sense deixar pegar ull. Com dic poca broma en aquesta nova onada de calor, perquè si manté aquesta potència de cara la pròxima setmana, segurament AEMET activarà avisos de risc per a la població a bona part del territori Valencià. Seguimeeeeeeent 🤦🤦🤦🔥🔥🔥🔥🔥🥵🥵🥵🥵🥵🥵💥💥💥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando