Per Nando

6/07/2023

Molta atenció ❗️❗️ onada de calor que deixarà màximes molt besties🔴🔴🔥💥🔥💥🔥💥

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

SATÈL·LIT

RADAR PRECIPITACIONS

Bon dia!!! Dijous 6 de juliol i ens alcem amb el cel prou ennuvolat cap a la Façana Mediterrània i inclús algunes precipitacions de bon matí cap a Catalunya, però bé, el que ens fixarem els pròxims dies és la important onada de calor que s’aveïna cap a les nostres terres de cara el cap de setmana i sobretot la pròxima.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET

Màximes ahir que van baixar a tot el territori Valencià i que hui seran molt paregudes, disfruteu ara d’estes temperatures, perquè se’ns ve una guapa que vorem si no deixa algun rècord. Bé ahir destaquem com a màxima els 33 °C de Villena, 32 °C a Oriola, 31 °C a Sumacàrcer, Pedreguer, Requena o Callosa d’en Sarrià, 30 °C a València, Onil, Alacant, Benigànim, Xàbia, Bigastre, Cotes, Crevillent o Onda.

TEMPESTES ENTRE HUI I DEMÀ

Durant este matí tindrem la possibilitat de ruixats que podran afectar el litoral i prelitoral de les comarques del nord del territori Valencià. De vesprada atenció a les tempestes molt severes a la comunitat autònoma d’Aragó i que podran acabar afectant Catalunya i interior de la província de València I Castelló on també podran ser localment fortes i amb possibilitat de granís. El cap de setmana la possibilitat de tempestes desapareix de les nostres terres.

ATENCIÓ ONADA DE CALOR MOLT POTENT!!!💥🔥💥🔥💥🔥💥🔥💥🔥💥🔥💥🔥💥🔥💥🔥💥🔥

Molta atenció a les temperatures que patirem sobretot a inicis de la pròxima setmana en una irrupció càlida que se’ns tirarà al damunt i deixarà temperatures que dia i nit ens faran suar. Atents entre dilluns i dimecres perquè existeix la possibilitat que algun dia d’aquestos apleguem prop dels 45°C algun indret del nostre territori, caldrà seguir-ho dia a dia, però la isoterma dels 30°C a uns 1500 metres d’alçada la tindrem al damunt a bona part del sud peninsular i de la façana Mediterrània, per tant ja vorem si no fem algun rècord de temperatures durant eixos dies.

TEMPERATURA MAR MEDITERRANI 🔥🔥

Tenim una temperatura del mar Mediterrani molt càlida per a aquestes dates i valors entre 25-26 °C de manera generalitzada, els pròxims dies continuarà escalfant-se més amb l’entrada càlida que esperem i veurem fins on apleguen eixes temperatures cap a finals d’agost o setembre, perquè això fa incidir i molt en cas que tinga’m tempestes, perquè és un ingredient perquè siguen més virulentes. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando