Per Nando

5/07/2023

Es confirma que torna la calor a manta!!!💥🔥💥🔥🟠🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵⚡️⚡️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dimecres 5 de juliol del 2023, quasi en la canícula de l’època estival i els meus ulls miren i remiren la pròxima glopada d’aire càlid que patirem al nostre territori cap a finals d’aquesta setmana i la setmana que ve, però primer que tot ens fixem com tots els dies al satèl·lit i de moment no veiem res important, però de cara la vesprada i durant la jornada de demà tornarà el risc de tempestes cap a les nostres terres, això sí de manera més localitzada que el passat dilluns.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET

Temperatures màximes les d’ahir que de nou ens deixen valors per damunt dels 35 °C a les comarques centrals del territori Valencià. Destaquem els més de 37 °C de Villena o Requena, 36,5 °C a Oriola, 35,8 °C Aiora, 35 °C a Fontanars, Alcoi, Muro d’Alcoi, Bigastre, Beneixama, Agres o Bocairent. Hui baixen un poc les temperatures, però atents que de cara finals de setmana s’enfilen de nou cap amunt.

ATENCIÓ A LES TEMPESTES HUI I DEMÀ ⚡️⚡️⚡️⚡️🧊🧊🧊🧊🧊🧊🌪🌪🌪🌪🎥🎥🎥🎥

AVISOS HUI AEMET

MODEL AROME HUI

Atenció a les tempestes que preveu durant esta vesprada el model Arome en Catalunya que de manera local podrien afectar la costa sud durant primeres hores de la vesprada, despres afectaran els Pirineus i comarques de més a l’interior. Al nostre territori atents també per l’interior de la província de Castelló on les tempestes també podran ser intenses i per això AEMET ens fica en avís groc. Recordem que en estes dates i amb tempestes fortes el risc de pedregades existeix. Demà de matí podríem tindre algunes precipitacions per el litoral del nostre territori i de vesprada sembla que les tempestes podran tornar de nou per l’interior, però amb els últims models sembla que quedaran restringides al nord del territori Valencià, Catalunya i sobretot atents a Aragó on allà demà les tempestes seran perilloses.

PREVISIÓ ENTRADA MOLT CÀLIDA ❗️❗️🔥💥🔥💥🔥🥵🟠🟠🟠

Com he dit abans no llevem ull a l’entrada d’aire molt càlid que sembla que es confirma de cara últims de setmana i la setmana vinent. Entrada càlida que remuntarà encara més els termòmetres i deixarà màximes que podran superar els 40 °C a molts indrets de l’interior Valencià durant la pròxima setmana. Sembla que les tempestes ens donaran una treva a partir del cap de setmana amb l’arribada d’esta nova massa d’aire càlid. Però mentrestant tant hui com demà tots pendents de nou de les tempestes que podran ser novament intenses. Seguimeeeeeeent a les pròximes informacions.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando