Per Nando

4/07/2023

Quines tempestes i pedregades ahir. Atenció ❗️❗️Dijous tornen🧊🧊🧊🧊⛈️⛈️⛈️⛈️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️💥💥💥💥

Destacades, Fenomens adversos, Més vistes, Meteo

Destacats

SATÈL·LIT ÚLTIMES HORES

RADAR ÚLTIMES HORES

Bon dia!!! Dimarts 4 de juliol i quin espectacle vàrem tindre ahir al cel amb creixement de tempestes prou intenses que deixaven fortes precipitacions i sobretot fortes pedregades a la comarca de l’Horta especialment. Ací teniu les imatges del satèl·lit i com creixien els potents cumulonimbus des de la província de Castelló fins al sud de València i que propiciaven eixes fortes tempestes com podeu comprovar al satèl·lit i radar meteorològic.

PRECIPITACIONS ÚLTIMES 24 HORES,FONT AVAMET ⛈️⛈️⛈️

Precipitacions en forma de tempesta les produïdes les últimes 24 hores i que van afectar des del sud de València fins a la província de Castelló de manera generalitzada. Els acumulats més importants els destaquem a poblacions com Almenara amb 53 mm, 51 mm a Gatova, 50 mm a Millars o Calles, vora 40 mm a L’Eliana, 39 Algímia d’Almonesir, 37 mm a Jérica i Viver o eixos 36,8 mm a la mateixa ciutat de València on la pedregada va ser molt intensa.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET

Una miqueta d’aire fred en altura més la forta calor que vàrem tindre ahir propiciava eixes tempestes que es varen produir al nostre territori, una forta calor que deixava registres superiors als 35 °C novament a les comarques de la Diània i on destaquem els 37 °C de Pego, 36,7 °C a l’Orxa, vora 36 °C a Benigànim, Oliva, Montaverner o El Genovès, però com veieu àmplies poblacions de la meitat sud quedaven per damunt d’eixos 35 °C. Els pròxims dies continuarà fent calor i atents!!!! Perquè podrà anar a més cap a finals de setmana i la setmana que ve.

CONTINUEM AMB TEMPESTES LOCALS, PERÒ ATENCIÓ AL DIJOUS.💥💥💥⚡️⚡️⚡️⚡️⛈️⛈️🧊

Tant hui com demà tenim el risc de creixement de tempestes preferentment per l’interior de València I Castelló, però això sí molt localitzades i no tan intenses com les donades ahir. Ara bé!!! Caldrà prestar atenció al dijous, perquè ens creuarà una vaguada que farà créixer la inestabilitat i també les tempestes que de nou podran fer acte de presència a la zona de Catalunya i també a la província de València I Castelló. Atenció!!! Perquè eixes tempestes de nou podran ser prou intenses i amb el perill de la pedra. Situació que anirem afinant el dia de demà amb els models mesoescalars.

MASSA D’AIRE MOLT CÀLIDA PER A FINALS D’ESTA SETMANA I LA SETMANA VINENT.

Molta atenció als models meteorològics de cara últims de setmana i sobretot la setmana que ve, perquè una irrupció d’aire molt càlid provinent d’Àfrica afectarà a tota la part més oriental de la península i especialment el nostre territori. Atenció perquè tornaran els valors superiors als 40 °C que inclús podran ser més extensos que l’última onada de calor a la península Ibèrica.

Però per això estem ací, per a informar de tot el que passa i tot el que pot ocórrer cap a les nostres terres, per tant ara caldrà seguir les possibles tempestes de dijous i després la important entrada càlida de la pròxima setmana. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando