Per Nando

2/07/2023

Atents a les tempestes intenses esta setmana i molt atents a la irrupci贸 molt c脿lida 馃槺馃槺馃槺鈿★笍鈿★笍鉀堬笍鉀堬笍馃敟馃敟馃敟馃敟馃敟馃敟馃敟馃敟

Destacades, Fenomens adversos, M茅s vistes, Meteo

Destacats

脷LTIMA ACTUALITZACI脫 17:00 HORES

ACTIVEN AV脥S TARONJA PER TEMPESTES!!

MODEL AROME TEMPESTES DEM脌

Benvinguts de nou.聽AEMET聽ha activat av铆s taronja per a dem脿 per tempestes molt intenses que podran聽afectar el聽nord de Catalunya i tamb茅 a la prov铆ncia de Castell贸 I Val猫ncia. Molta atenci贸 perqu猫 aquestes tempestes podran vindre amb precipitacions que podran deixar fins a 40 mm en una hora, per貌 el m茅s perill贸s聽茅s聽que podran vindre acompanyades de pedra de gran聽tamany聽i fortes r脿fegues de vent. A聽estes聽hores ja s’estan produint algunes tempestes per l’interior de Val猫ncia, per貌 dem脿聽eixa聽possibilitat creix on incl煤s podran ser generals. Com sempre聽des de聽Meteopoble聽anirem seguint l’evoluci贸 i demane seguiment en totes les previsions que fem de manera di脿ria, perqu猫 de nou dem脿 les tempestes聽donaran que聽parlar.

PREVISI脫 D’AQUEST MAT脥:

Bon dia, 2 de juliol del 2023 i ja estem novament ac铆 despr茅s d’un m铆nim descans meteorol貌gic. Els models cap a finals de la pr貌xima setmana i m茅s endavant espanten i despr茅s vos explicar茅 el perqu猫, ara com tots els dies mirem sat猫l路lit i no tenim massa que comentar perqu猫 llueix el sol a tot el territori, per貌 aquesta vesprada ja comen莽ar脿 a cr茅ixer el risc de tempestes molt localitzades per l’interior de Val猫ncia i Castell贸.

TEMPERATURES M脌XIMES AHIR, FONT AVAMET

Temperatures m脿ximes d’ahir que continuen donant valors per damunt dels 30鈥癈 a m茅s a moltes poblacions de les comarques centrals. Destaquem els 35鈥癈 de Requena i Anna, vora 34鈥癈 a Sumac脿rcer i Canals i eixos m茅s de 33鈥癈 d’Enguera, Cotes, Xella, C脿rcer o La Pobla Llarga. La calor continuar脿 els pr貌xims dies i incl煤s podr脿 anar a m茅s cap a 煤ltims de setmana.

HUI TEMPESTES, PER脪 ATENCI脫 DEM脌 鈿★笍鈿★笍鈿★笍鈿★笍鈿★笍鈿★笍

AVISOS AEMET DEM脌

MODEL AROME DEM脌

Tornen les tempestes al nostre territori i hui ja creixeran les primeres com he dit abans, seran coses molt localitzades i esperem que nom茅s afecten l’interior de Castell贸 i Val猫ncia. Atenci贸 a dem脿, perqu猫 encara que Aemet nom茅s fica av铆s groc per l’interior de Castell贸 I nord de Val猫ncia, el model Arome les fa creuar fins a la costa. Dem脿 creix el risc que eixes tempestes puguen anar acompanyades de pedra i fortes r脿fegues de vent. Ho seguirem molt atents!!!

VAGUADA CREUANT DE NOU DE CARA A DIJOUS 鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍

L’oratge ser脿 estable durant la pr貌xima setmana, per貌 sense descartar el creixement de tempestes per la vesprada de manera local tant al nostre territori com a Catalunya. Atenci贸 perqu猫 el dijous ens creuar脿 una vaguada que podr脿 intensificar estes tronades cosa que anirem afinant dia darrere dia.

APROFITEU ESTES TEMPERATURES 馃槺馃槺馃敟馃敟

I atenci贸!!! Molt pendents dels models meteorol貌gics per anar veient si confirmem el que pot ser la segona irrupci贸 c脿lida sahariana important d’aquest estiu. Si els models no es desvien massa cap a finals de la pr貌xima setmana podria entrar una important massa d’aire c脿lid provinent d’脌frica, per貌 aquesta vegada ens podria tocar de ple a l’entrar per l’est de la pen铆nsula. De moment tot a莽貌 茅s una tend猫ncia, per貌 va guanyant protagonisme dia darrere dia. Sembla que s’acosta la can铆cula i l’estiu vol fer-li honor. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando