Per Nando

30/06/2023

Després de les tempestes, diumenge i dilluns més tempestes ⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! 30 de juny del 2023 i ja estem ací novament més o menys a l’hora habitual. Dir-vos que demà per començar mes de Juliol no tindrem previsió per qüestions laborals, però no patiu que diumenge estarem ací novament. Bé, mirem satèl·lit com tots els dies o observem les grans tempestes que varen afectar Catalunya i el nord del territori Valencià i que inclús van deixar una forta pedregada a Traiguera. Ara mateixa encara queda nuvolositat que tapa el cel en algunes poblacions del nostre territori, però la tendència és que ixca el sol les pròximes hores.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS, FONT AVAMET

Precipitacions en forma de tempesta que ahir afectaven Catalunya, però també varen caure amb força al nord de la província de Castelló deixant registres importants com els 35 mm de Vilafranca, 33 mm a Castellfort, 27 mm a Sant Jordi i Portell de Morella, 25 mm a Morella, 23 mm a Ares del Maestrat, 21 mm a Vallibona, 21 mm a Canet lo Roig i la Jana, 19 mm a la Torre d’en Besora i Cinc Torres, 18 mm a Catí i Torreblanca, 17 mm a Tírig, Albocàsser, Peníscola, La Serra d’en Galceran, la Serratella o Cervera del Maestre. Però Catalunya i els Pirineus se’n van endur la grossa d’aquest episodi. Hui encara podran tindre tempestes molt intenses a Girona durant la vesprada i demà mati podran afectar les Illes Balears.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET

Temperatures màximes que de nou deixaven un dia de molta calor al sud del territori Valencià, hui I demà baixen un poc, però de nou la pròxima setmana la tendència és a tornar a donar registres màxims de 35 °C cap a les zones habituals del nostre territori. Ahir destaquem els 35 °C de Requena i els vora 34 °C de Requena, Aiora, Benigembla o Sumacàrcer, però com veieu moltíssimes altres poblacions varen superar els 30 °C de màxima.

QUIN ORATGE FARÀ EL CAP DE SETMANA I LA PRÒXIMA SETMANA?

El sol predominara la situació meteorològica al nostre territori durant els pròxims dies, però atenció perquè entre diumenge i dimarts i a causa d’una lleugera inestabilitat creixerà de nou el risc de tempestes per l’interior del nostre territori que podrien ser de certa intensitat i que caldrà seguir amb els models mesoescalars. Les temperatures remunten a partir de diumenge i, per tant, farà calor. Atenció ❗️❗️ Perquè tot pareix indicar que cap a finals de la pròxima setmana podria entrar de nou una massa molt càlida des d’Àfrica i  cara al Mediterrani que ens podria afectar de ple a tota la Façana Mediterrània i deixar registres de temperatures per damunt del 35-40°C. Mareeeeeeee, Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando