Per Nando

29/06/2023

Atenció ❗️❗️ Avisos activats per tempestes ⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia que podríem dir bon migdia, hui algunes circumstàncies m’han impedit fer la previsió fins aquestes hores, però bé, ja estem ací. Com tots els dies mirem satèl·lit i de moment estem prou lliure de núvols, però si és fixeu al nord-oest ja es veu guaitar l’aire fred que serà el responsable que està vesprada tinga’m tempestes molt intenses i amb certa virulència a Catalunya i que per l’interior de la província de Castelló i València també tindrem tempestes, però no tan fortes com a Catalunya.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET

Molta calor de nou el dia d’ahir al nostre territori on tenim poblacions que inclús es van apropar als 36 °C. Destaquem els 35,9 °C d’Aiora, 35,1 °C a Villena, 35, 5 °C a Gorga i Sumacàrcer, 34,3 °C a Planes i els 34 °C d’Alcoi. Hui de nou farà molta calor i novament les màximes podran apropar-se als 35 °C a comarques del sud del territori Valencià. Demà baixen, però novament a partir de diumenge tornen a enfilar cap amunt.

ATENCIÓ!!! TEMPESTES ESTA VESPRADA ⚡️⚡️

AVISOS AEMET

AVANÇ TEMPESTES MODEL AROME

Atenció sobretot Catalunya a esta vesprada perquè les tempestes poden ser molt virulentes i deixar fortes precipitacions que a més poden vindre en forma de granís o pedra de gran tamany i ràfegues de vent molt intenses. Aemet ha activat avís taronja a tot l’interior Català. Al nostre territori també esperem tempestes intenses que entraran per l’interior de Castelló i València i que també podran ser localment fortes i amb granís. A nosaltres Aemet només ens ha ficat en avís groc per l’interior de Castelló. Demà i el dissabte tindrem més estabilitat, però atents que diumenge tornen les tempestes per l’interior de Catalunya I el territori Valencià. Ho seguim….

LA CALOR CONTINUARÀ 🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Encara que tindrem inestabilitat en formació de tempestes per acabar la setmana I començar l’altra, la calor no ens abandonarà i les temperatures màximes entre 30-35 °C seguiran acompanyant a les comarques més càlides del nostre territori, també tota la setmana que ve.

Per acabar només demane precaució a tots els Catalans, perquè esta vesprada vos toca a vosaltres estar pendents de les tronades que inclús poden ser perilloses per la pedra. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando