Per Nando

28/06/2023

La calor apenes afluixa i atenci贸 a les tempestes de dem脿 i divendres 馃サ馃敟鈿★笍鈿★笍馃尓鉀堬笍馃馃馃馃馃う

Destacades, M茅s vistes, Meteo

Destacats

SAT脠L路LIT

RADAR

Bon dia!!! Dimecres 28 de juny i de moment encara estem vius, jeje, en aquest comen莽ament d’estiu esgotador i que encara no ha comen莽at i la majoria de seguidors i inclusive jo estem desitjant que acabe. Per貌 b茅 no podem repetir sempre el mateix, perqu猫 l’oratge far脿 el que voldr脿 i cada estaci贸 comporta el que toca i, per tant, ara toca patiment. B茅, ens fixem al sat猫l路lit com tots els dies i anit una tempesta inesperada creuava pel nord de Castell贸 i sud de Tarragona I afectava poblacions com Vinar貌s i les Cases d’Alcanar deixant precipitacions no massa significatives com els 5 mm de Vinar貌s. Ara mateixa tenim el cel prou ras, per貌 de nou esta vesprada pot cr茅ixer algun ruixat o tempesta per l’interior de l’extrem nord de Castell贸.

TEMPERATURES M脌XIMES AHIR, FONT AVAMET 馃敟馃サ馃敟馃サ

De nou ahir les temperatures m脿ximes van ser fortetes a comarques de la meitat sud del nostre territori deixant valors entre 34-35鈥癈 a moltes localitats de les comarques de la Di脿nia i del sud de la prov铆ncia d’Alacant. Destaquem els m茅s de 35鈥癈 de L’Orxa, Muro d’Alcoi, Oliva, Ontinyent, Gaianes, Oriola i Requena. Valors de 34鈥癈 quedaven a poblacions com Sumac脿rcer, Ontinyent, L’Alqueria d’Asnar, Pedreguer, Anna, Oliva, Cocentaina, Beniarr茅s, Benig脿nim, Agres, Aiora, Pinet o Planes. La calor no s’en va i de nou hui i dem脿 ens tornarem a acostar als 35鈥癈 a moltes localitats habituals del centre i sud del territori Valenci脿, nom茅s el divendres podr铆em quedar per davall dels 30鈥癈 per a tornar a enfilar cap amunt durant el cap de setmana.

M脥NIMES ESTA NIT!!馃サ

Nit d’insomni a causa de les m铆nimes sobretot a la part m茅s litoral i prelitoral del territori Valenci脿 i que de nou deixa valors superant els 24鈥癈 a molt铆ssimes poblacions com podeu veure als mapes i la taula elaborada per Avamet. Aix铆 茅s molt dif铆cil agafar la s贸n i de moment les m铆nimes per les zones arrimades al mar van a quedar-se molt properes als 20鈥癈 els propers dies, per tant, caldr脿 buscar solucions per a dormir!!!

ATENCI脫!!! TEMPESTES FORTES DEM脌 DE VESPRADA I DIVENDRES PEL MAT脥 鈿★笍鈿★笍鈿★笍鈿★笍馃馃馃馃馃馃尓鉀堬笍馃尓鉀堬笍

MODEL AROME 鈿★笍鈿★笍鈿★笍鈿★笍鈿★笍

Atenci贸!!! Perqu猫 el pas d’una聽vaguada聽dema de vesprada i divendres聽al mat铆聽deixar脿 tempestes que podran ser molt intenses sobretot a Catalunya, per貌 que tamb茅 afectaran de manera m茅s localitzada al nostre territori sobretot a la prov铆ncia de Castell贸 i Val猫ncia, com he dit atenci贸 perqu猫聽estes聽tempestes incl煤s podran ser virulentes a Catalunya i anar acompanyades de fortes pedregades localitzades. El cap de setmana聽ja聽hauria passat tot i l’estabilitat tornar脿 a tota la Fa莽ana Mediterr脿nia.

I per a la pr貌xima setmana encara no tenim clar que passar脿, perqu猫 l’aire fred podria quedar-se de nou molt a prop de la pen铆nsula i per tant cap la possibilitat que poguera portar m茅s episodis de tempestes, per貌 tot aix貌 dependr脿 de la for莽a de la dorsal Anticicl貌nica que tindrem al sud peninsular si vol deixar-se guanyar. Siga el que siga anirem esbrinant-ho en successives informacions. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando