Per Nando

27/06/2023

Podeu dormir? No se com acabarem!!!🤦🤦🤦🥵🥵🥵🥵🥵🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dimarts 27 de juny i menut dia vàrem passar de calor i menuda nit de calor estem passant, sé que cadascú tenim uns gustos, però la veritat és que amb els dies estos tan insuportables cada vegada ho tinc més clar que l’estiu ni en pintura vull vore’l i no puc entendre com hi ha gent que està encantada. Bé mirem satèl·lit i observem la desfeta de les tempestes d’ahir que finalment els models mesoescalars no van estar massa encertats en les eixides d’última hora i les tempestes no van ser gairebé intenses i llevat d’alguna població les precipitacions varen ser molt minses com voreu a continuació.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS, FONT AVAMET

Com veieu a les diferents estacions d’Avamet, les precipitacions que deixaven les tempestes d’ahir de vesprada deixaven molt poca pluja en general, això sí, en molts llocs es va girar fort vent al seu pas i passaven amb gran aparell elèctric que deixaven algunes imatges espectaculars. Les precipitacions més destacables són els 42 mm de Sinarques, 24 mm a Utiel, 20 mm a Requena, 17 mm Aiora, 13 mm a Castielfabib o els 12 mm del Pinós, entre altres menys destacables.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR🔥🔥🔥

Ahir de nou màximes insuportables les que es varen donar sobretot a les comarques de la Diània, jo personalment que visc en esta zona se el que és viure al tros més càlid del territori Valencià, per això eixa obsessió en què odie tant l’estiu. Bé encara que ahir les màximes no van sobrepassar els 40 °C tampoc és que el cos ho va notar massa. Destaquem els més de 37 °C a moltes poblacions com Benigànim, Ontinyent, Pego, Sumacàrcer, L’Orxa, Requena o Gaianes, però tenim moltíssimes poblacions més on varen tindre ahir més de 35 °C com observeu al mapa.

MÍNIMES ESTA NIT 🤦HEU POGUT DORMIR?🔥🔥🔥🔥

Quan són les 5:45 de la matinada a penes fa una hora que he llevat l’aire acondicionat per deixar-lo respirar un poquet, però mirant aquesta taula és per a tornar-lo a ficar. Mare deuuuuuuu quina nit hem passat Valencians, així de segur que molts hauran passat la nit volta i volta i amb els llençols eixos que no deixen refrescar el cos, però bé cal passar-ho com puga’m. Destaquem mínimes més altes de més de 25 °C a poblacions com Oliva, Xàbia, Torrevella i Alacant, però són moltes les poblacions que han patit una nit tropical com veieu a la taula elaborada per Avamet.

HUI I DEMÀ ENCARA FARÀ MOLTA CALOR!!!!🥵🥵🥵

Tant hui com demà encara farà molta calor i les màximes encarà es quedaran prop dels 35 °C o inclús els superaran a les zones més habituals del nostre territori i que estem veient estos dies, és a dir el sud d’Alacant, La Diània i l’interior de València. També atents que fruit d’eixa calor també poden créixer núvols d’evolució per l’interior que poden deixar alguna tempesta per l’interior, però amb molt poca pluja.

A PARTIR DE DIJOUS VAGUADA AMB BAIXADA DE TERMÒMETRES I TEMPESTES ⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️

.Atenció entre dijous i divendres perquè el pas d’una vaguada suavitzara les temperatures, però portarà més inestabilitat que sobretot deixarà tempestes entre la vesprada de dijous i el matí de divendres que podran ser molt intenses a Catalunya i ací a casa nostra també podran pegar amb força sobretot per l’interior de Castelló. Aquesta situació la veurem millor demà i dijous al matí amb els models de més xicoteta escala. El cap de setmana ja hauria passat esta situació de tempestes i tornarà l’estabilitat amb temperatures més suportables que almenys ens faran gaudir del temps lliure. La pròxima setmana ja vorem que passa, perquè no està gens clar i pot ser que després de noves tempestes poguérem parlar d’una nova entrada molt càlida.🤦🤦🤦 Seguimeeeeeeent

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando