meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

26/06/2023

Mareeee fins a 42掳C, hui igual i atenci贸 a les tempestes de finals de setmana 馃槺馃槺馃槺馃馃馃鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鈿★笍鈿★笍鉂楋笍鉂楋笍

Destacades, M茅s vistes, Meteo

Destacats

脷LTIMA HORA 鉂楋笍鉂楋笍

RADAR PRECIPITACI脫

LLAMPS MODEL HARMONIE

TEMPESTES MODEL AROME

Atenci贸 que l’煤ltima eixida del model Harmonie-Arome perqu猫 a partir de les pr貌ximes hores es produiran tempestes molt intenses per l’interior de Val猫ncia I Castell贸 i que incl煤s podran tocar punts del litoral. Aquestes tempestes s贸n fruit de la forta calor i podran vindre acompanyades de fortes r脿fegues de vent i pedra associada. Des de Meteopoble demanem precauci贸 i seguiment.

PREVISI脫 ESTE MAT脥

SAT脠L路LIT

RADAR PRECIPITACI脫

Bon dia!!! Dilluns 26 de juny i ahir a part de la forta calor ens sorprenien les tempestes que es produ茂en pel nord del territori i que ara mateixa es situen per la prov铆ncia de Val猫ncia com podeu veure al sat猫l路lit i radar I s’enfilen cap al sud quan s贸n ara les 3:30 de la matinada. Vorem cap a quines zones acaben afectant, per貌 la tend猫ncia 茅s que vagen amainant durant el mat铆.

PRECIPITACIONS TEMPESTES FINS LES 3 DE LA MATINADA,FONT AVAMET 鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍

Poca cosa han deixat estes tempestes com calia esperar, per貌 tamb茅 dic que han estat un poc inesperades, perqu猫 ahir el model Arome s铆 que les ficava i Meteopoble, Nando no es va fer ress貌 d’elles sabent que estem davant un model de fiabilitat molt alta (error meu) B茅, les precipitacions m茅s destacables quan s贸n les 3 de la matinada les trobem a la poblaci贸 de Calles i Aras de los Olmos amb 20 i 19 mm respectivament. 14 mm a Titaig眉es, 13 a Villar del Arzobispo, 12 mm Alpont i 11 mm a la La Pobla de Sant Miquel entre altres.

TEMPERATURES M脌XIMES AHIR, FONT AVAMET

Que podem dir? Quines m脿ximes!!! I 茅s que hui de nou es tornaran a repetir eixos valors a moltes poblacions de les comarques centrals com vorem a continuaci贸. De moment les temperatures m茅s elevades del dia d’ahir les trobem a Canals amb 42,2鈥癈, Anna amb 40,7鈥癈, Sumac脿rcer amb 40,5鈥癈 o L’Orxa amb 40,2鈥癈. Per貌 com veieu moltes poblacions de la Di脿nia i interior de Val猫ncia es van quedar entre 38 i 39 掳C donant un dia insuportable, per貌 en general va ser un dia de molta calor a tot el territori Valenci脿.

CONTINUA LA CALOR馃敟馃敟馃敟馃敟馃敟馃敟馃敟

AVISOS AEMET

MASSA D’AIRE SAHARI脌

MAPA M脌XIMES HUI MODEL AROME

Hui i dem脿 i segons les 煤ltimes eixides del model Arome continuar脿 el risc de tempestes de vesprada sobretot per l’interior de Val猫ncia I Castell贸, per貌 el m茅s important 茅s la forta calor que continuar脿 al damunt nostra a causa d’aquesta irrupci贸 c脿lida sahariana que ens acompanyar脿 fins dijous/divendres. De nou hui esperem m脿ximes que s’aproparan als 40鈥癈 o incl煤s els sobrepassaran a poblacions habituals de la Di脿nia i interior de Val猫ncia. Aemet mant茅 av铆s groc al nostre territori a les comarques del sud de Val猫ncia per eixes altes temperatures, la resta de l’av铆s groc 茅s per les tempestes i que desapareixer脿 les properes hores. Atenci贸!!! Andalusia i en concret a Sevilla perqu猫 incl煤s han elevat fins av铆s roig per m脿ximes que incl煤s podran tocar els 44鈥癈. Dem脿 continuarem igual amb m脿ximes molt elevades i que comen莽aran un descens a partir de dimecres/dijous i que ser脿 m茅s notable durant el cap de setmana.

UNA VAGUADA PORTAR脌 TEMPESTES M脡S INTENSES, ATENCI脫!!!!鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍

Atenci贸 a les previsions meteorol貌giques a partir de dijous i durant el cap de setmana per anar veient fins on arriba la inestabilitat de la vaguada que acabar脿 creuant la pen铆nsula d’oest a est i amb ella la inestabilitat anir脿 a m茅s en forma de tempestes que podran ser molt intenses i de nou amb pedregades sobretot a Catalunya i interior del territori Valenci脿 tal com ho veuen els models meteorol貌gics el dia de hui. Aquesta situaci贸 caldr脿 afinar-la amb els models mesoescalars a partir de dimecres que ens donaran una major visualitzaci贸 d’estes tempestes. A m茅s les temperatures baixaran i incl煤s podran quedar-se per davall dels 30鈥癈. Per a la pr貌xima setmana sembla que el Jet Stream tindr脿 ganes de moviment i ja veurem si vol enviar m茅s inestabilitat cap a la pen铆nsula. Seguimeeeeeeent!!!

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

Dissabte 30 | setembre | 2023
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando