Per Nando

26/06/2023

Mareeee fins a 42°C, hui igual i atenció a les tempestes de finals de setmana 😱😱😱🧊🧊🧊⛈️⛈️⛈️⚡️⚡️❗️❗️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

ÚLTIMA HORA ❗️❗️

RADAR PRECIPITACIÓ

LLAMPS MODEL HARMONIE

TEMPESTES MODEL AROME

Atenció que l’última eixida del model Harmonie-Arome perquè a partir de les pròximes hores es produiran tempestes molt intenses per l’interior de València I Castelló i que inclús podran tocar punts del litoral. Aquestes tempestes són fruit de la forta calor i podran vindre acompanyades de fortes ràfegues de vent i pedra associada. Des de Meteopoble demanem precaució i seguiment.

PREVISIÓ ESTE MATÍ

SATÈL·LIT

RADAR PRECIPITACIÓ

Bon dia!!! Dilluns 26 de juny i ahir a part de la forta calor ens sorprenien les tempestes que es produïen pel nord del territori i que ara mateixa es situen per la província de València com podeu veure al satèl·lit i radar I s’enfilen cap al sud quan són ara les 3:30 de la matinada. Vorem cap a quines zones acaben afectant, però la tendència és que vagen amainant durant el matí.

PRECIPITACIONS TEMPESTES FINS LES 3 DE LA MATINADA,FONT AVAMET ⛈️⛈️⛈️⛈️

Poca cosa han deixat estes tempestes com calia esperar, però també dic que han estat un poc inesperades, perquè ahir el model Arome sí que les ficava i Meteopoble, Nando no es va fer ressò d’elles sabent que estem davant un model de fiabilitat molt alta (error meu) Bé, les precipitacions més destacables quan són les 3 de la matinada les trobem a la població de Calles i Aras de los Olmos amb 20 i 19 mm respectivament. 14 mm a Titaigües, 13 a Villar del Arzobispo, 12 mm Alpont i 11 mm a la La Pobla de Sant Miquel entre altres.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET

Que podem dir? Quines màximes!!! I és que hui de nou es tornaran a repetir eixos valors a moltes poblacions de les comarques centrals com vorem a continuació. De moment les temperatures més elevades del dia d’ahir les trobem a Canals amb 42,2 °C, Anna amb 40,7 °C, Sumacàrcer amb 40,5 °C o L’Orxa amb 40,2 °C. Però com veieu moltes poblacions de la Diània i interior de València es van quedar entre 38 i 39 °C donant un dia insuportable, però en general va ser un dia de molta calor a tot el territori Valencià.

CONTINUA LA CALOR🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

AVISOS AEMET

MASSA D’AIRE SAHARIÀ

MAPA MÀXIMES HUI MODEL AROME

Hui i demà i segons les últimes eixides del model Arome continuarà el risc de tempestes de vesprada sobretot per l’interior de València I Castelló, però el més important és la forta calor que continuarà al damunt nostra a causa d’aquesta irrupció càlida sahariana que ens acompanyarà fins dijous/divendres. De nou hui esperem màximes que s’aproparan als 40 °C o inclús els sobrepassaran a poblacions habituals de la Diània i interior de València. Aemet manté avís groc al nostre territori a les comarques del sud de València per eixes altes temperatures, la resta de l’avís groc és per les tempestes i que desapareixerà les properes hores. Atenció!!! Andalusia i en concret a Sevilla perquè inclús han elevat fins avís roig per màximes que inclús podran tocar els 44 °C. Demà continuarem igual amb màximes molt elevades i que començaran un descens a partir de dimecres/dijous i que serà més notable durant el cap de setmana.

UNA VAGUADA PORTARÀ TEMPESTES MÉS INTENSES, ATENCIÓ!!!!⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Atenció a les previsions meteorològiques a partir de dijous i durant el cap de setmana per anar veient fins on arriba la inestabilitat de la vaguada que acabarà creuant la península d’oest a est i amb ella la inestabilitat anirà a més en forma de tempestes que podran ser molt intenses i de nou amb pedregades sobretot a Catalunya i interior del territori Valencià tal com ho veuen els models meteorològics el dia de hui. Aquesta situació caldrà afinar-la amb els models mesoescalars a partir de dimecres que ens donaran una major visualització d’estes tempestes. A més les temperatures baixaran i inclús podran quedar-se per davall dels 30 °C. Per a la pròxima setmana sembla que el Jet Stream tindrà ganes de moviment i ja veurem si vol enviar més inestabilitat cap a la península. Seguimeeeeeeent!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando