Per Nando

25/06/2023

🔴 40°C ❗️❗️ATENCIÓ❗️❗️ Que tornen les tempestes el dijous 🧊🧊🧊🌪🌪⛈️⛈️⛈️⛈️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Diumenge 25 de juny i tornem a les previsions habituals després del dia de descans que ens vàrem agarrar ahir i que necessitàvem per agafar forces. Ens deixem un dia d’ahir i dia de Sant Joan molt càlid com vorem a continuació, però abans i com tots els dies mirem satèl·lit I poc que destacar amb absència de nuvolositat fruit del temps Anticiclònic que estem tenint a tota la península Ibèrica i que continuarà així mínim fins dijous.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET

Temperatures molt càlides les que es van produir ahir al nostre territori, però atenció que hui seran superades com veurem després. Ahir destaquem fins als 38, 6 °C a Sumacàrcer, els 37,5 °C de Gavarda i Canals, entre 36 i 37 °C a Cotes, Anna, Càrcer, Alzira, Carcaixent, Castelló (Poble) L’Alcúdia, Xella, Massalavés, Xàtiva o L’Alcúdia de Crespins.

ATENCIÓ!!! AVISOS PER CALOR🔥🔥🔥🔥🔥

PENÍNSULA

TERRITORI VALENCIÀ

Avisos per altes temperatures a bona part de la península Ibèrica per al dia de hui i que eleva eixe avís fins a taronja a part de l’oest peninsular per màximes que poden superar els 42 °C. Al territori Valencià entrem en avís groc per màximes que podran superar els 39 °C a les comarques centrals. Així que precaució amb el sol i intenteu hidratar-se el màxim possible.

MASSA CÀLIDA AL DAMUNT I TEMPERATURES PREVISTES PER EL MODEL AROME.🔴🔴🔥🔥🔥🥵🥵🥵🥵🥵🥵

Com veieu els mapes que estem oferint no són massa bons per als que odiem la calor i per tanta atenció a hui i els pròxims dies on les comarques centrals seran novament on les temperatures seran més altes. Sembla que els dies més càlids seran hui, demà i el dimarts on podrem superar els 40 °C, sembla que a partir de dimecres podran anar baixant, però continuarà fent molta calor. L’entrada d’aire càlid d’orige Saharià es quedarà enganxada fins dijous/divendres que començarà a remetre a tota la península Ibèrica.

A PARTIR DE DIJOUS/DIVENDRES BAIXADA DE TERMÒMETRES I TORNEN LES TEMPESTES 🧊🧊🧊🌪🌪🌪⚡️⚡️⚡️⚡️⛈️⛈️⛈️⛈️

ANOMALIES PREVISTES A PARTIR DE DIJOUS.

MAPA A 850HPA DIVENDRES. ( (MODEL EUROPEU)

POSSIBILITAT DE TEMPESTES A PARTIR DE DIJOUS ( MODEL EUROPEU)

Amb els mapes que heu vist fem les previsions que ens afectaran a partir de dijous on una vaguada començarà a entrar pel nord peninsular i farà que la dorsal Africana tire enrere de nou cap al seu continent d’orige. Ací començaran a entrar isotermes més baixes en altura i farà que comencen a suavitzar-se els termòmetres. Però atents!!! Perquè entrarà inestabilitat en altura i que ens farà parlar de tempestes que sembla que afectarien sobretot Catalunya i l’interior del nostre territori i que ja veurem esta vegada on es donen les pedregades (fredat en fa) situació de tempestes que anirem afinant de cara a dimecres amb els models mesoescalars, però que sembla que podrien allargar-se durant el cap de setmana i la setmana vinent en més o menys mesura. ⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️Seguimeeeeeeent

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando