Per Nando

23/06/2023

Atenció!!! Màximes de 40°C durant el cap de setmana 😭🤦🔥😱🥵🥵

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Divendres 23 de juny i està pròxima nit se celebrarà la nit de Sant Joan, una nit especial per a molts Valencians i que no sembla tindran cap problema meteorològic per a poder celebrar la nit com cal. Bé primer que res mirem satèl·lit com tots els dies i ja es nota com tenim estabilitat a tota la península I és que l’anticicló ja el tenim instal·lat sobre les nostres latituds.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET.

Fins a 38 °C va aplegar la màxima ahir a la població de Sumacàrcer, vora 36 °C a Oriola, Anna, Gavarda, Cotes, Alzira o Guadassuar. També màximes superiors als 35 °C a moltes poblacions com Crevillent, Pedreguer, Carcaixent, Massalavés, Castelló (Poble) València, Quesa, Canals o Alginet. Hui baixen un poc i es quedaran al voltant dels 35 °C a les comarques de més al centre i interior de la província de València, mentre que a la resta estaran prop dels 30 °C, però atenció que demà pujaran com vorem a continuació.

MASSA D’AIRE MOLT CÀLIDA ENS ACECTARA A PARTIR D’AQUEST CAP DE SETMANA.

MASSES D’AIRE A UNS 1500 METRES D’ALTURA (850HPA)

TEMPERATURES PREVISTES ESPANYA. ( WINDY )

Massa d’aire molt càlid la que ens afectarà durant aquest cap de setmana i s’allargarà durant la pròxima setmana també, com veieu serà sobretot la part més sud-oest de la península Ibèrica on la part més càlida d’aquesta entrada càlida d’orige Africà afectarà amb més gana deixant valors superiors als 40-42 °C al sud-oest i centre de la península.

EL NOSTRE TERRITORI NO ES LLIURARÀ DELS 40°C

Atenció este cap de setmana a les temperatures, sobretot el pròxim diumenge on les màximes superaran els 40 °C a les comarques centrals del territori Valencià, comarques de la Diània i comarques properes a la Diània veuran a partir dels pròxims dies com dia darrere dia les temperatures deixen valors d’autèntica calor de ple estiu, com vos he marcat amb la fletxa les màximes més altes durant el cap de setmana es donaran ací i ja vorem fins on arriben. L’episodi de calor s’allargarà durant tota la pròxima setmana amb bona cosa de sol i ja vorem com es comporta juliol perquè alguns models estacionals veuen que de nou podrà ser un mes tempestuós. Anem informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando