Per Nando

22/06/2023

Quines tempestes!!! Ara prepareu-vos bé per a la possible onada de calor🔴🔴🔴😱😱😱😱🔥🌊🥵🥵

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

SATÈL·LIT I RADAR PRECIPITACIÓ EN LES TEMPESTES D’AHIR.

Bon dia!!! Dijous 22 de juny i ahir va començar l’estiu de manera apoteòsica, en va pillar tornant de València per la A7 i observava l’Arcus que se’n venia apropant per l’oest a l’altura d’Algemesí i ja en feia presagiar que estes tempestes portaven molt mala bava i així va ser. La pedra va fer acte de presència a poblacions com Alfafara, Xàtiva, Alfarb, La Barraca d’Aigües Vives o Cullera entre altres i de segur va fer malbé al camp. Mireu satèl·lit i radar de justet el pas de les tronades d’ahir i la veritat que amb els nuclis freds nuvolosos del satèl·lit ja es veu la intensitat de les tempestes que a més varen afectar de manera general la província de València i Castelló.

PRECIPITACIONS TEMPESTES, FONT AVAMET!!!!⛈️⛈️⛈️🧊🧊

Tempestes que sobretot deixaven els registres més importants a l’interior de la província de València i que sobretot cal pensar que allà on va caure molta pedra els pluviòmetres no acaben de mesurar bé aquesta precipitació al caure de manera sòlida. Bé amb el mapa d’Avamet podem destacar els 57 mm caiguts a Énguera, 44 a Bicorb i Set Aigües, 33 mm a Quesa, 28 mm a Sumacàrcer i Aiora, 27 mm Alfarb, 26 mm a Xella, 23 mm a Castielfabib, 21 mm a Carlet i L’Alcúdia, 20 mm Alzira, 19 mm a Millars I Aiora i 16 mm a la Barraca d’Aigües Vives i el Genovés, entre d’altres. Aquesta vesprada encara es podria donar algun ruixat per l’interior de l’extrem nord del territori Valencià, però coses molt locals i insignificants.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET

Temperatures màximes que ahir ja van donar valors de nou per damunt dels 30 °C i que és el preludi del que se’ns ve al damunt. Ahir els registres més importants destaquen a poblacions com Villena amb 32 °C, els 31,5 de Manises, Sumacàrcer, Quatretonda, Oriola, Benaguasil o els 31 °C d’Anna, Sant Jordi, La Pobla de Vallbona o Xàbia.

CALOR A MANTA, PREPAREU-VOS 🪭🪭🪭

A partir de hui les màximes ja començaran a ser sufocants a bona part del territori Valencià i ja tindrem valors propers als 35 °C, tot això vindrà acompanyat de bona cosa de sol i, per tant, d’estabilitat atmosfèrica. Atenció al cap de setmana ( Sant Joan ) perquè les màximes encarà pujaran més deixant valors de 40 °C sobretot a les comarques més centrals. Una calor que no donarà treva i també ens acompanyarà gran part de la pròxima setmana. Com fa dies vaig dient, prepareu bé ventiladors i aire condicionat. I estarem pendents també si cap a finals de la pròxima setmana pogueren tornar les tempestes, però això queda molt i, per tant, ja anirem informant en pròximes previsions si es confirma. Ara cal intentar passar esta possible onada de calor com puga’m. Agarreu-se fort!!!🥵🥵🌊🌊🌊🪭🪭🔥🔥🔥🔴🔴🔴🔴🔴

Pincela 70. Cullera. 21/06/2023
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando