Per Nando

21/06/2023

ATENCIÓ!!! De les tempestes ⚡️⚡️ A possible onada de calor🌊🌊🔥🔥🔥🔥🥵🥵🥵🥵

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

ÚLTIMA HORA!!!! A LES 11:30 HORES

AEMET actualitza els avisos a taronja per l’interior de Castelló per risc de granís de gran tamany, aquest és un avís que ja entra en risc la població i, per tant, demanen precaució en tot l’interior de Castelló per eixes fortes tronades. Caldrà seguir l’evolució de les tempestes esta vesprada I des de Meteopoble farem seguiment. Sentit comú davant el risc de fenòmens adversos!!!!

PREVISIÓ ESTE MATI A LES 5:30

SATÈL·LIT

RADAR PRECIPITACIÓ

Bon dia!!! Dimecres 21 de juny i hui a les 16:58 hores comença oficialment l’estiu, una estació que s’allargarà fins al 23 de setembre i donarà pas a la tardor. Bé vorem com es comporta aquest estiu que la veritat que ni jo ni ningú pot saber en exactitud que passarà perquè els models meteorològics només ens donen fiabilitat durant uns dies i tot el que se’n ixca d’ahí és parlar per parlar, i no és que jo vulga saber-ne més que ningú, però la realitat és eixa i així la conte i per tant ací en aquesta pàgina continuarem informant de les previsions meteorològiques com ho estem fent fins ara i amb els models en mà sempre, a mi personalment les formigues no en diuen res, bo si, em diuen que estem a l’estiu igual que els mosquits que no paren de picar-me. Deixem a banda això i ens centrem mirant el satèl·lit i poca nuvolositat tenim ara mateix al nostre territori llevat d’alguna nuvolositat poc important per l’interior fruit de les tronades que estan afectant ara mateix Andalusia Oriental.

Eixim-nos un poc del nostre territori, ahir ens fixàvem al País veí, en concret a França on a última hora es formava una línia de tempestes amb reflectivitats molt potents que ens fan pensar que la severitat d’aquestes tronades va ser molt alta i amb molta probabilitat de  pedregades intenses i sense descartar algun tornado. De moment no ha transcendit cap notícia, però ahir el radar meteorològic era espectacular per aquella zona i per això ens hem volgut fer ressò.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET

Bé, però tornem a casa nostra i ens fixem en les temperatures màximes que ahir ja deixaven valors insuportables a poblacions habituals del nostre territori, però que ahir les màximes superiors als 30 °C ens generalitzaven a pràcticament tot el territori Valencià. Destaquem els 34,5 d’Anna o Sumacàrcer, valors superiors als 33 °C a poblacions com Requena, Pedreguer, Xest, Cotes, El Genovés o Quesa. Valors també que deixaven registres de temperatures superiors als 32 °C a poblacions com Càrcer, Xella, Énguera, Carcaixent, L’Alcúdia de Crespins, Castelló ( poble ) Canals , La Pobla de Vallbona, Gavarda, Alzira, Simat de la Valldigna, Bunyol, Xàbia, Gata de Gorgos o Ontinyent.

ATENCIÓ HUI TEMPESTES ⚡️⚡️⚡️🧊🧊🧊🧊

Hui tenim una mica més d’inestabilitat de la mà d’una vaguada que farà que de vesprada tinga’m creixement de tempestes que afectaran l’interior de les comarques de la província de València i Castelló. Atenció perquè estes tempestes podran ser fortes I anar acompanyades de pedra. No descarte que inclús puguen fregar zones a prop del litoral o prelitoral de la província de Castelló. AEMET activa l’avis groc per eixes tempestes que podran deixar més de 20 mm en apenes una hora.

A PARTIR DE DEMÀ I SOBRETOT EL CAP DE SETMANA S’EN ENRECORDAREM DE L’ESTIU☀️☀️☀️☀️☀️☀️🔥🔥🔥🔥🔥🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵

MAPA EN SUPERFÍCIE PRÒXIMS DIES

MAPA EN ALTURA, A UNS 1000 METRES!!!!

Com podeu observar al mapa en superfície per als pròxims dies, canvia totalment la configuració que tenien les passades setmanes amb borrasques circulant cap a les nostres latituds. Ara a partir de les pròximes jornades un potent cinturó Anticiclònic vindrà a situar-se cap a nosaltres afavorint que les Borrasques circulen més al nord del continent Europeu. Com podeu observar al mapa en altura durant els pròxims dies i sobretot a partir del pròxim cap de setmana la dorsal Africana se’ns tira al damunt i inclús es reforçarà deixant dies molt càlids i amb màximes superiors als 40 °C a bona part del sud de la península inclòs el territori Valencià. Situació que s’allargarà durant pràcticament tota la pròxima setmana, estarem davant la primera onada de l’estiu? Tot ens fa pensar que si, per tant agafeu ventalls i sobretot preparareu per a refrescar-se perquè l’estiu ve amb moltíssima força. Que por!!!! Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando