meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

20/06/2023

Atenci贸!!! Dem脿 av铆s groc per tempestes 馃煛馃煛鈿★笍鈿★笍鈿★笍馃馃馃馃馃馃

Destacades, M茅s vistes, Meteo

Destacats

SAT脠L路LIT

RADAR PRECIPITACI脫

Bon dia!!! Dimarts 20 de juny del 2023 i dem脿 a la vesprada entrarem oficialment a l’estiu, un estiu que esperem no聽es聽fa莽a massa llarg, per貌 de moment i llevat de 2 dies de calor no ens podem queixar. Mirem com tots els dies el sat猫l路lit i observem un front prou nuvol贸s per l’interior del territori que apenes deixa algunes gotes que deixen registres inapreciables per les comarques de m茅s a l’oest de Val猫ncia i Castell贸,聽mentres聽que a la resta el cel est脿 completament lliure de n煤vols.

ATENTS DEM脌 A LES TEMPESTES, AV脥S GROC!!!馃煛馃煛馃煛鈿★笍鈿★笍鈿★笍鈿★笍鈿★笍馃馃馃馃馃馃

MODEL AROME DEM脌

AVISOS AEMET DEM脌

Per聽tant,聽dem脿 i a causa del pas d’una聽vaguada聽creixer脿 la inestabilitat al nostre territori de cara la vesprada i coincidint amb l’entrada de l’estiu. Esperem el creixement de tempestes sobretot per l’interior de Val猫ncia i Castell贸 que seran localment fortes i podran vindre acompanyades de pedra. No descarte que incl煤s aquestes tempestes puguen tocar alguns punts del litoral, sobretot de la prov铆ncia de Castell贸. Anirem seguint-ho i actualitzant aquesta previsi贸.

SANT JOAN, CALOR!!!馃敟馃敟馃サ馃サ馃サ馃サ

Temperatures m脿ximes que ens estan donant un respir entre diumenge i ahir, per貌 no ser脿 per a molt de temps perqu猫 hui ja podran pujar聽a prop聽dels聽35鈥癈聽a les comarques centrals, dem脿 baixaran un poc, per貌 ja de cara a dijous i sobretot el cap de setmana pujaran de valent amb m脿ximes que es quedaran fregant聽聽els聽40鈥癈. El bon oratge ens acompanyar脿 la resta de la setmana, llevat de les tempestes del dia de dem脿.

TEND脠NCIES!!!

La pujada de temperatures que esperem que es done cap al nostre territori a partir de finals de setmana, sembla que continuar脿 la pr貌xima setmana portant dies de calor continuada i portant registres entre 35-40鈥癈聽a bona part de les terres Valencianes, per tant I com fa dies anem dient, la calor no se la menja ning煤 i sembla que prompte ens cansarem d’ella. Per tant i per acabar, situaci贸 de tempestes per a seguir el dia de dem脿 i situaci贸 de forta calor que tamb茅 seguirem a partir del dijous en avant.

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

Divendres 22 | setembre | 2023
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando