Per Nando

20/06/2023

Atenció!!! Demà avís groc per tempestes 🟡🟡⚡️⚡️⚡️🧊🧊🧊🧊🧊🧊

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

SATÈL·LIT

RADAR PRECIPITACIÓ

Bon dia!!! Dimarts 20 de juny del 2023 i demà a la vesprada entrarem oficialment a l’estiu, un estiu que esperem no es faça massa llarg, però de moment i llevat de 2 dies de calor no ens podem queixar. Mirem com tots els dies el satèl·lit i observem un front prou nuvolós per l’interior del territori que apenes deixa algunes gotes que deixen registres inapreciables per les comarques de més a l’oest de València i Castelló, mentres que a la resta el cel està completament lliure de núvols.

ATENTS DEMÀ A LES TEMPESTES, AVÍS GROC!!!🟡🟡🟡⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️🧊🧊🧊🧊🧊🧊

MODEL AROME DEMÀ

AVISOS AEMET DEMÀ

Per tant, demà i a causa del pas d’una vaguada creixerà la inestabilitat al nostre territori de cara la vesprada i coincidint amb l’entrada de l’estiu. Esperem el creixement de tempestes sobretot per l’interior de València i Castelló que seran localment fortes i podran vindre acompanyades de pedra. No descarte que inclús aquestes tempestes puguen tocar alguns punts del litoral, sobretot de la província de Castelló. Anirem seguint-ho i actualitzant aquesta previsió.

SANT JOAN, CALOR!!!🔥🔥🥵🥵🥵🥵

Temperatures màximes que ens estan donant un respir entre diumenge i ahir, però no serà per a molt de temps perquè hui ja podran pujar a prop dels 35 °C a les comarques centrals, demà baixaran un poc, però ja de cara a dijous i sobretot el cap de setmana pujaran de valent amb màximes que es quedaran fregant  els 40 °C. El bon oratge ens acompanyarà la resta de la setmana, llevat de les tempestes del dia de demà.

TENDÈNCIES!!!

La pujada de temperatures que esperem que es done cap al nostre territori a partir de finals de setmana, sembla que continuarà la pròxima setmana portant dies de calor continuada i portant registres entre 35-40 °C a bona part de les terres Valencianes, per tant I com fa dies anem dient, la calor no se la menja ningú i sembla que prompte ens cansarem d’ella. Per tant i per acabar, situació de tempestes per a seguir el dia de demà i situació de forta calor que també seguirem a partir del dijous en avant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando