Per Nando

19/06/2023

Calor i calor i el Mar Mediterrani a uns 25°C🤦🔥🔥🔥🔥🥵🥵🥵🥵🥵

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

SATÈL·LIT

RADAR PRECIPITACIÓ

Bon dia!!!! Dilluns 19 de juny i a tan sols 48 hores perquè comence oficialment l’estiu ja n’estem parlant de temperatures plenament estivals cap a les nostres terres. Comencem observant satèl·lit I res destacable al nostre territori a estes hores en forma de núvols, el que si observem és molta nuvolositat per l’interior peninsular que deixa algunes tempestes des de bon mati per aquella zona.

PRECIPITACIONS AHIR AL NOSTRE TERRITORI, FONT AVAMET.

Precipitacions donades ahir de matí i que estaven previstes als models, però ahir vàrem descansar a Meteopoble i no vam actualitzar les previsions. Les que més van destacar van ser els 9 mm de Montserrat o els 6 de Millars, 4 mm a Xodos o els 3 mm de Calles, Caudete de las Fuentes, La Serra d’en Galceran, Aiora, Gatova o Fuenterrobles, entre altres registres que encara van ser més inapreciables. Hui predominara el sol, però no descartem que puguen tindre algun ruixat o tempesta a les zones de més a l’interior de València I Castelló i limitant en Castella la Manxa o Aragó.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET.

Temperatures màximes que van tindre una davallada de fins a 8 °C a les comarques centrals del territori Valencià, però que al sud d’Alacant les màximes encarà varen quedar altes i deixant un dia de calor. Destaquem els registres més importants com els vora 31 °C a Oriola, Callosa d’en Sarrià o Crevillent, vora 30 °C a Elx, Orxeta, Alacant, o Formentera del Segura, quedant ja màximes per davall dels 30 °C a altres nombroses localitats del sud del territori Valencià com veieu a la taula.

SETMANA DE CALOR!!!!🔥🔥🔥🥵🥵🥵🥵🥵

AIRE FRED EN ALTURA DIMECRES

La novetat esta setmana es que el proper dimecres un solc o Vaguada d’aire fred podrà fer créixer la inestabilitat i amb la probabilitat del creixement de tempestes cap a l’interior del nostre territori. Per tant I amb les últimes eixides del model Americà el dimecres novament parlarem de tempestes fortes i amb possibilitat de pedra cap al nostre territori. Seguimeeeeeeent en esta situació.

TEMPERATURES A UNS 1000 METRES D’ALTURA ESTA SETMANA

TEMPERATURA MAR MEDITERRANI

La setmana es presenta molt calorosa com he dit abans i tan hui com els pròxims dies tindrem temperatures màximes que es quedaran al voltant dels 30 °C a les comarques més centrals del territori Valencià, però a mesura que avance la setmana eixes temperatures aniran pujant i aniran generalitzant-se valors propers als 35 °C cap a les nostres terres i valors superiors als 40 °C inclús al sud peninsular. La potent dorsal Africana ja ens ha agafat molta estima i ja no ens vol soltar. Respecte a l’aigua del Mar Mediterrani la trobem a estes hores rondant els 25 °C, una temperatura prou càlida en les dates que ens trobem i anirem seguint-ho per vore fins on arriba aquest estiu. Per tant setmana pendents de la calor, però també de les tempestes del proper dimecres.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando