Per Nando

17/06/2023

No m’agrada el que veig!!!🔥🔥🔥🔥🔥🔴🔴🔴🥵🥵

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dissabte 17 de juny del 2023 i continuem parlant de calor i continuarem parlant de calor. Primer que res mirem satèl·lit i pràcticament està la península lliure de núvols llevat del nord peninsular, encara que esta vesprada quasi tot el nord peninsular es troba en avís groc per tempestes.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET.

Temperatures màximes que de nou ahir es varen donar a les zones habituals del nostre territori de fins a quasi 36 °C a la població de Carcaixent, però moltes poblacions varen rondar els 35 °C com Oliva, Canals, Vilallonga, Sumacàrcer, L’Orxa, Xàtiva, Alzira o Anna. Hui encara pujaran més.

MAPA TEMPERATURES I PREVISIÓ HUI I DEMÀ.

TEMPERATURES HUI.

TEMPERATURES DEMÀ

PREVISIÓ HUI I DEMÀ

Sense massa novetats en la situació meteorològica llevat que hui I demà podrem tindre alguns ruixats per l’interior sobretot del nord cara la vesprada. La calor serà l’autèntica protagonista de la jornada amb màximes que es situaran entre 35-38 °C als punts més càlids de les comarques centrals. Demà com veieu al mapa de temperatures baixen, però encara podran fregar els 35 °C a les comarques del sud d’Alacant.

TENDÈNCIES PRÒXIMA SETMANA!!! ATENTS🔥🔥🔥

Pendents dels models a partir de mitjans setmana i cara el cap de setmana de Sant Joan, perquè la massa d’aire càlid Africà podrà reforçar-se a bona part de la península i portar temperatures molt càlides que vorem fins a quins valors ens fan parlar.

Toll Blau a Bocairent 16/06/2023. Imatge d’Erick
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando