Per Nando

16/06/2023

ATENCIÓ!!! Demà ja podrem fregar els 40°C🥵🥵🌡🌡🌡🌡🌡🌡🌡🌡

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Divendres 16 de juny del 2023 i continuem oferint imatges del passat dimarts després de les tempestes i que ens van enviar els nostres seguidors al canal de Telegram. Hui de nou ens espera un dia completament assolellat i calorós, inclús més que el dia d’ahir.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET

Ahir les temperatures màximes també van estar a punt de tocar els 35 °C i la zona més càlida de les nostres terres es va donar al sud del territori Valencià, per ser més precisos a la població d’Oriola, però a les comarques de la Diània com estem acostumats la calor també va estar força present i deixava màximes com els vora 34 °C d’Anna, Sumacàrcer, Cotes, Vilallonga, Calles, Alzira, Gavarda o El Genovés. Situació que demà s’accentuarà com vorem a continuació.

DEMÀ VORA 40°C☀️☀️☀️🥵🥵🌡🌡🌡🌡🌡

Fixeu-vos en el model Arome en les seues màximes per al dia de demà. Quasi tot el territori estarà fregant els 30 °C, però les comarques centrals seran les més agraciades entre cometes per aquesta calor insuportable que hem d’aguantar als que no ens agrada l’estiu i vorem demà com algunes poblacions s’acosten als 40°C.

PREVISIÓ PRÒXIMS DIES I PRÒXIMA SETMANA 🥵🥵🥵🥵🌦🌦🌦🌦🌦

A partir de diumenge se suavitzen les temperatures amb una massa d’aire més fresca que farà baixar un poc les màximes i inclús dilluns podria portar algunes tempestes. Com veieu al mapa d’anomalies del model Americà s’aprecia eixa baixada de termòmetres, però fixeu-vos bé de cara mitjans de la pròxima setmana com de nou les temperatures tornarien a enfilar cap amunt i ja vorem si ens deixen un Sant Joan del més càlid. Agarreu-vos bé!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando