Per Nando

15/06/2023

La calor va a més i no ens escaparem🔴🔴Ja assomen els 40°C🥵🥵🥵

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats
Burjassot 13/06/2023. Imatge de Carmen

Bon dia!!! Dijous 15 de juny del 2023 i amb aquesta bonica imatge de l’Arc de Sant Martí fruit de les tronades del passat dimarts comencem hui la jornada i la comencem sense cap nuvolositat important al nostre territori i és que ara sí que veiem que la trajectòria de l’estiu va fent camí.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET

Temperatures màximes que el dia d’ahir s’aproximen als vora 35°C al nostre territori com es el cas de Sumacàrcer amb 34,3°C donant la màxima de les nostres terres. Vora 32°C a moltes altres poblacions com Carcaixent, Alzira, Massalaves, Gavarda, Canals, Cotes, Xest, Castelló Xella, Oriola, L’Alcúdia, Xàtiva, Càrcer, Guadassuar entre moltes altres.

PREVISIÓ HUI I PRÒXIMS DIES

No fa falta calfar-se massa el cap en els mapes de símbols per als pròxims dies perquè la situació serà d’estabilitat meteorològica pràcticament a tota la Façana Mediterrània, tan sols dissabte podrien tindre alguna tronada aïllada per la zona de Catalunya. El més important seran les temperatures que demà i despus-demà pujaran encara més i veurem valors per damunt dels 35 °C de manera generalitzada. Diumenge i dilluns baixen els termòmetres ja veurem si tenim algunes tempestes.

ATENCIÓ QUE ES VEUEN ELS 40°C🥵🥵🥵🥵

Prompte trobarem a faltar les tempestes i l’oratge primaveral que hem patit fins ara. Els models comencen a calfar l’assumpte i la dorsal Africana comença a traure tota la flama amb una irrupció prou càlida de cara mitjans de la pròxima setmana i que ens faria parlar de temperatures per damunt dels 40 °C al sud peninsular i sembla que a casa nostra els podríem fregar. L’estiu a casa nostra no se’l menja ningú i com no aquest any també ens tocarà suar. Espantat estic!!!🥵🥵🥵🥵🥵🥵

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando