Per Nando

14/06/2023

Després de la tempesta aplega la calma, però fins a quan?☀️☀️☀️☁️☁️⛈️⛈️👀👀

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

SATÈL·LIT

RADAR

Bon dia!!! Dimecres 14 de juny del 2023 i com diu la dita després de la tempesta arriba la calma. Una vegada més i després del dia inestable d’ahir te n’adones que al nostre territori sempre hi ha gran expectació en tot el referit a l’oratge i que gran part dels valencians i gent de Catalunya i les Illes Balears trieu aquesta canal per informar-se  i és de gran satisfacció personal. Gràcies!!! Bé com tots els dies mirem satèl·lit i radar i després de les tronades d’ahir observem que ara mateixa no tenim cap precipitació i pràcticament gens de núvols al nostre territori. Encara queda algún ruixat a l’est de les Illes Balears i que poc a poc també tendirà amainar. Esta vesprada podran créixer nous ruixats a Catalunya que poden ser localment forts, però seran coses molt locals, demà per esta zona també tendeixen a desaparèixer.

PRECIPITACIONS ÚLTIMES HORES, FONT AVAMET

Regada prou general la que ha deixat aquesta D.A.N.A i que podem donar gràcies que sembla que el perill que portava ahir que la situació podria deixar fortes pedregades no s’ha complit. Els ruixats van ser intensos a la part est de la Diània com estava previst i van deixar fins a 72 mm a Benilloba, 55 mm Alcoleja, 50 mm a l’Atzúbia, 45 mm a Oliva, 44 mm a Asp o la Vall de Gallinera o els vora 33 mm d’Elx o Xàtiva entre altres.

PREVISIÓ EL QUE QUEDA DE SETMANA

Xiquets i xiquetes, el que queda de setmana toca sol i calor i agossades que ens enrecordarem de la calor, perquè les màximes tornaran a enfilar-se per damunt dels 30 °C sobretot a les comarques més centrals del territori Valencià. Cal destacar que inclús divendres i dissabte aquests valors podran apropar-se fins als 35 °C.

LES TEMPESTES PODRAN TORNAR LA PRÒXIMA SETMANA ⚡️⚡️⚡️⚡️👀👀👀👀👀

Tot fa parèixer que les tempestes podran tornar la pròxima setmana, tot a causa de la retirada de l’anticicló que farà que de nou entre aire fred provinent de l’oest peninsular i que ací podria vindre en forma de vaguada a partir del pròxim dimarts. Amb esta situació de nou podríem parlar de dies tempestuosos, però en principi no tan generals com el dia d’ahir, però bé aquesta situació encara queda lluny i anirem seguint-la a Meteopoble. Gràcies de tot i x tot, per sempre estar llegint les meues publicacions i com sempre dic, ens queden molts temporals que els gaudirem ací a METEOPOBLE. SEGUIMEEEEEEEENT ☁️⛈️⚡️👀💣🌪📸🌧⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️

Cap i casal mirant a la Serra Calderona, 13.06.2023. Imatge d’Estrella Ortiz.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando