Per Nando

10/06/2023

🔴ÚLTIMA HORA DANA!!! EL TRO FINAL?👀👀⚡️⚡️⚡️⚡️💥💥💥💥💥⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacades, Fenomens adversos, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dissabte 10 de juny i a tan sols 11 dies que comence oficialment l’estiu climatològic, però ahir als que els agrada ja van gaudir d’ell amb eixes temperatures màximes superiors als 30 °C i que es repetiran els pròxims 3 dies. Bé, però mirem satèl·lit com tots els dies i veiem nuvolositat pel sud no massa important, però que de cara a la vesprada tornaran a créixer nuvolades que deixaran algunes tempestes pel nord com vorem a continuació

TEMPERATURES MÍNIMES A LES 4:30 DE LA MATINADA.

Font Avamet

Temperatures tropicals quan són les 4:30 de la matinada amb 25 °C de mínima a observatoris com, Oliva, Pego, Gandia, Favara, Cullera, València i Dénia. També mínimes entre 23 i 24 °C a les poblacions del Ràfol d’Almunia, Burjassot, Quart de Poblet, Simat de la Valldigna i Paterna. Temperatures que no deixen agafar la són.

PREVISIÓ HUI I DEMÀ 🌤⛈️🌤⛈️🌤⛈️🌤⛈️

Hui i demà continuem amb risc de tempestes a la Catalunya central i el nord de la província de Castelló on de nou de manera local poden ser intenses i inclús anar acompanyades de granís, a la resta lluirà el sol i no ens assabentarem per a res d’eixes tempestes. Les temperatures tornaran a pujar per damunt dels 30 °C a les comarques més centrals del territori Valencià.

ATENCIÓ A PARTIR DE DILLUNS ( D.A.N.A )

Fixeu-vos en el mapa a uns 5500 metres d’altitud i voreu com a partir de dilluns es despenja un embossament d’aire fred que creuarà per damunt de nosaltres i ens abandonarà de cara al Mediterrani a partir de dimecres, doncs bé amb l’embossament al damunt d’uns -18 °C en el seu nucli més fred entre dilluns i dimarts cal esperar que les nuvolades cresquen amb energia des de dilluns de vesprada i deixen tempestes molt intenses al nostre territori, Catalunya i les Illes Balears.

MAPA PREVISIÓ DILLUNS/DIMARTS

Mireu el mapa de previsió però no us l’agafeu al peu de la lletra i ara ho explique. Dilluns serà un dia que la inestabilitat anirà a més i de cara la vesprada les tempestes podran generalitzar-se a bona part de Catalunya i el territori Valencià. Atenció!!! Perquè les tempestes podran ser molt intenses en alguns sectors. Aquest dia no plourà a les Illes Balears. Dimarts és quan la Gota Freda la tindrem al damunt i per tant serà el dia més inestable, esperem ruixats i tempestes que podran ser generals des de primera hora del dia i que afectaran a tota la Façana Mediterrània i les Illes Balears, caldrà estar pendents dels models mesoescalars a partir de demà perquè ells ens guiaran en quina intensitat ens afectaran eixes tronades, però té pinta que serà un dia molt entretingut meteorològicament parlant.

SERÀ EL TRÒ FINAL?⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️

A partir de dimecres torna l’estabilitat atmosfèrica i el que no sabem si serà el tro final després del pas de la nova D.A.N.A. que ens creuarà entre dilluns-dimarts, el que sí que sabem és que els models meteorològics veuen que una vegada tinga’m el pas d’esta nova situació de tempestes, la dorsal Africana cada vegada vol guanyar més força i això vol dir que l’estiu cada vegada es vol fer més present. Sí que sembla que després de més i mig a partir de dimecres donem per finalitzades les tempestes almenys per uns dies i ja vorem si setmanes, però açò cal confirmar-ho dia a dia, perquè enguany l’oratge està molt boig.

Imatge de Rosa Borja Pellicer el dia 8/06/2023 a la Platja de Bellreguard.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando