Per Nando

8/06/2023

Atenció!!! Hui pluges i tempestes i molt atents a la Dana la pròxima setmana 👀👀👀⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

ÚLTIMA ACTUALITZACIÓ 18:30 HORES!!!

RADAR METEOROLGIC.

Benvinguts de nou, no desespereu que la línia d’inestabilitat que ens havia de creuar comença ara a entrar per l’interior del territori Valencià i anirà enfortint-se les pròximes hores que creuarà el nostre territori d’oest a est.

MODEL AROME

Si veieu l’última actualització del model Arome les tronades sembla que afectaran preferentment la província de València i seran fortes o molt fortes i poden vindre acompanyades de granís, això sí, passaran de maneta molt ràpida. Demà matí actualitzarem les previsions per al cap de setmana i estarem molt pendents de l’evolució dels models davant la probabilitat d’un embossament d’aire fred ( Dana ) que ens podria creuar entre dimarts i dimecres portant tempestes molt fortes i generals.

PREVISIÓ AQUEST MATÍ

Bon dia!!! Dijous 8 de juny del 2023 i comencem jornada amb alguns núvols i deixant ahir un dia molt ennuvolat i que va deixar algunes pluges, encara que hui la jornada tornarà a complicar-se de nou sobretot a partir d’aquesta vesprada. Així que hui serà un dia on novament caldrà estendre dins de casa.

PRECIPITACIONS ÚLTIMES 24 HORES, FONT AVAMET

I és que ahir va ser una jornada on vàrem tindre un dia prou tapat i on va acabar plovent a quasi tot el territori Valencià, això sí varen ser precipitacions molt dèbils i que a penes van sumar. Així i tot, encara tenim un registre important com els 13 mm d’Oriola, 10 mm a Fontanars, 9,4 mm a Cirat, vora 8 mm a Bigastre, Villena, Montanejos o Caudiel, vora 7 mm a Benigànim, Pilar de la Foradada, Sinarques, Barx, Agres o Simat de la Valldigna o els vora 6 mm d’Utiel o Barx.

PREVISIÓ HUI

Dia mig ennuvolat, però que a partir de migdia o la vesprada començarà a entrar la inestabilitat per l’interior i deixarà ruixats i tempestes que podran ser inclús intensos i no descartem que puguen vindre acompanyats de gran aparell elèctric i amb granís. Hui AEMET només fica en avís groc l’interior de València i el meu pensar és que hui eixe avís es quedarà curt perquè les tempestes fortes podran afectar a més comarques des del nord d’Alacant, tota la província de València i Castelló, així que està vesprada vorem que passa.

DEMÀ I CAP DE SETMANA

Encara que durant el dia de demà podríem tindre algun ruixat sobretot de l’interior nord del territori, aprofiteu l’oratge estable que tindrem entre demà i dissabte, perquè tot sembla que la inestabilitat anirà a més a partir de diumenge on les tempestes començaran a ser fortes per Catalunya i nord del territori Valencià. Les màximes durant demà, el cap de setmana i inicis de la pròxima superaran els 30 °C, així que frescor no en farà.

ATENCIÓ A LA DANA DE LA PRÒXIMA SETMANA

MODEL EUROPEU

MODEL AMERICÀ

Xiquets i xiquetes, els dos grans models van de la mà i molta atenció a les previsions meteorològiques a partir de dimarts i dimecres perquè podríem patir de nou una situació molt inestable a la Façana Mediterrània amb una nova D.A.N.A que podrà situar-se cap al sud de la península i que podrà coincidir amb vents de llevant. Amb tot això i amb els models actuals entre dimarts i dimecres podrem patir ruixats i tempestes molt intensos, persistents i inclús generals al nostre territori, Catalunya i les Balears. Aquesta situació caldrà seguir-la dia darrere dia perquè podrà anar variant depenent de la ubicació de l’embossament d’aire fred, encara que no és una situació confirmada la probabilitat que acabe ocorrent hui és molt alta.

I per acabar ahir parlava de quan finalment vindria el bon oratge i l’estiu de veritat, doncs bé, hui no es veu clarament quan vindrà perquè a mesura que els models van actualitzant allarguen eixa inestabilitat en el temps i que per tant des de Meteopoble no ens volem arriscar, perquè finalment sembla que aquest estiu pot ser diferent del dels últims anys. Ara tot pendents de les tempestes de hui I de la DANA de la pròxima setmana. Seguimeeeeeeent

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando