Per Nando

7/06/2023

Tendències!!! Podríem parlar d’altra D.A.N.A⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⚡️⚡️⚡️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

SATÈL·LIT

RADAR PRECIPITACIÓ

Bon dia!!! Dimecres 7 de juny del 2023 i comencem jornada mirant al satèl·lit i com no destacant la Borrasca Òscar que ha pujat un poc més al nord i apropant-se més cap a les costes de Portugal i Galícia, però abans ha deixat fortes pluges cap a les Illes Canàries, però sobretot cap a l’illa de Madeira on sembla que han batut rècords de precipitació en 24 hores i on Òscar ha deixat fins a 500 mm. Bé ací a casa nostra veiem al radar la línia de precipitació que guaita pel sud i és la que deixarà precipitacions dèbils al sud del territori Valencià les pròximes hores.

PRECIPITACIONS ÚLTIMES 24 HORES

Font Avamet

El dia d’ahir encara es van formar algunes tempestes molt puntuals que deixaven alguns ruixats, però que al nord encara es va donar algun registre digne de menció com els 27 mm a la població de Xodos. També 15 mm a Vistabella del Maestrat, 9 mm a Cocentaina o Planes, 4 mm a El Toro o inclús 3 mm a Ontinyent, Agres o Balones. Sembla que a Ontinyent tots els dies plou si o si😅😅

PREVISIÓ HUI

Cel cobert i que durant aquesta vesprada deixarà algunes precipitacions de la franja d’inestabilitat que hem vist abans al satèl·lit, no seran pluges massa importants i que inclús podran vindre acompanyades de fang. Les temperatures baixen quedant-se els valors màxims entre 20-25 °C.

DEMÀ

Matí tranquil i pràcticament assolellat, però de vesprada una altra banda de precipitació vindrà pel ponent i deixarà ruixats irregulars inclús alguna tempesta per l’interior nord del territori Valencià. Aquests ruixats no afectaran a tots els llocs, però no descartem que on ho facen puguen ser inclús moderats o puntualment forts. Les temperatures munten amb màximes entre els 25-30 °C.

PRÒXIMS DIES I TENDÈNCIES, DANA?

MODEL AMERICÀ

MODEL EUROPEU

Divendres sembla que encara podrem tindre alguns ruixats o inclús algunes tempestes locals de vesprada al nostre territori, dissabte sembla el millor dia. Això si les temperatures pugen amb valors màxims d’uns 30 °C. Atenció perquè a partir de diumenge sembla que de nou tornaran les tempestes a Catalunya i ara si caldrà fixar-se els pròxims dies en els models meteorològics per a inicis de la pròxima setmana, perquè el model Americà aposta perquè un embossament d’aire fred (D.A.N.A) podria creuar pel sud o centre peninsular de cara al Mediterrani i per tant podrien tornar les tempestes generals i localment molt fortes cap a les nostres terres. Una situació que el model Europeu de moment no contempla i per tant caldrà seguir-ho per a poder confirmar-ho o desmentir en les pròximes actualitzacions de Meteopoble. Per tant, seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando