Per Nando

5/06/2023

🔴Última hora!!! Avís taronja activat per tempestes molt fortes ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

SATÈL·LIT AHIR

RADAR PRECIPITACIÓ AHIR

Bon dia!!! Dilluns 5 de juny del 2023 i comencem setmana mirant el satèl·lit I radar del dia d’ahir i pareix increïble que observant estes imatges pensem que estem parlant d’un mes estiuenc, mireu com van créixer ahir les tempestes a tot el territori peninsular, perquè hui esta situació es tornarà a repetir i inclús les tempestes podran ser més intenses per l’interior del nostre territori.

BORRASCA OSCAR🌀🌀🌀🌀⛈️⛈️⛈️⛈️

UBICACIÓ OSCAR DIMARTS

UBICACIÓ OSCAR DIMECRES

Molt sentireu parlar esta setmana de la Borrasca Òscar per ser anomenada una borrasca d’alt impacte i que afectarà sobretot les Illes Canàries entre demà i despus-demà com veieu als mapes Isobàrics de dalt. La borrasca Òscar prou profunda afectarà les Illes amb forts vents i fortes precipitacions, però ací al nostre territori no ens enterarem d’esta situació gens ni mica.

PRECIPITACIONS ÚLTIMES 24 HORES. FONT AVAMET

Les precipitacions més importants donades ahir al nostre territori es van donar a les muntanyes d’Alacant, interior de València i bona part de la província de Castelló. Destaquem els 52 mm de Xelva, 49 mm a Cortés de Pallàs o Onda, 45 mm al Toro, 42 mm a Rossell o els 30 mm de Betxí entre altres.

AVISOS I PRECIPITACIONS PROXIMES 48 HORES.

Avís taronja activat per al dia de hui a l’interior de València per tempestes que podran ser molt intenses i deixar fins a més de 40 mm en una hora i anar acompanyades de granís, aquestes tempestes podran afectar inclús punts del prelitoral.

PREVISIÓ HUI I PRÒXIMS DIES

HUI I DEMÀ I DIMECRES

Atenció hui, matí tranquil i de cara la a migdia començaran a créixer els cumulonimbus i començaran a formar-se eixes tempestes que encara que seran de caràcter localitzat podran deixar pluges fortes o molt fortes i que inclús podran vindre acompanyades de pedra. Atents a l’interior de València que sembla que és on podrem tindre hui la situació més adversa I per tant Aemet activa l’avís taronja per al dia de hui. Demà les tempestes aniran a menys i no esperem que siguen tan intenses i tampoc afecten tants llocs i molt probablement afectaran punts de l’interior nord, demà pujen les temperatures amb valors propers als 30°C. Dimecres una línia d’inestabilitat que ens enviarà la Borrasca Òscar podrà portar algunes precipitacions de bon matí al nostre territori, de vesprada podrem tindre un oratge més tranquil. Les temperatures tornen a baixar amb valors per davall dels 25 °C.

A PARTIR DE DIJOUS

A partir de dijous i fins dissabte entrem en una situació més estable al nostre territori i on les tempestes sembla que desapareixeran i tan sols podrà registrar-se algun ruixat per zones de més a l’interior. Les temperatures començaran a enfilar-se cap amunt deixant valors propers als 30 °C.

NOVES TEMPESTES A PARTIR DE DIUMENGE

Però atents!!!! Perquè les tendències no volen deixar que ens acompanye el bon oratge durant molt de temps i de nou de cara a finals de la pròxima setmana un embossament d’aire fred podrà complicar l’oratge de cara a diumenge i inicis de la setmana que ve amb noves tempestes que podran ser localment fortes cap a la Façana Mediterrània, situació que caldrà seguir els pròxims dies la seua evolució. Ara de moment a seguir les tempestes que novament afectaran hui les nostres comarques. Seguimeeeeeeent.

Imatge d’Anna a Vinaròs

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando