meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

5/06/2023

馃敶脷ltima hora!!! Av铆s taronja activat per tempestes molt fortes 鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍

Destacades, M茅s vistes, Meteo

Destacats

SAT脠L路LIT AHIR

RADAR PRECIPITACI脫 AHIR

Bon dia!!! Dilluns 5 de juny del 2023 i comencem setmana mirant el sat猫l路lit I radar del dia d’ahir i pareix incre茂ble que observant聽estes聽imatges聽pensem que聽estem parlant d’un mes estiuenc, mireu com van cr茅ixer ahir les tempestes a tot el territori peninsular, perqu猫 hui聽esta聽situaci贸聽es聽tornar脿 a repetir i incl煤s les tempestes podran ser m茅s intenses per l’interior del nostre territori.

BORRASCA OSCAR馃寑馃寑馃寑馃寑鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍

UBICACI脫 OSCAR DIMARTS

UBICACI脫 OSCAR DIMECRES

Molt sentireu parlar esta setmana de la Borrasca 脪scar per ser anomenada una borrasca d’alt impacte i que afectar脿 sobretot les Illes Can脿ries entre dem脿 i despus-dem脿 com veieu als mapes Isob脿rics de dalt. La borrasca 脪scar prou profunda afectar脿 les Illes amb forts vents i fortes precipitacions, per貌 ac铆 al nostre territori no ens enterarem d’esta situaci贸 gens ni mica.

PRECIPITACIONS 脷LTIMES 24 HORES. FONT AVAMET

Les precipitacions m茅s importants donades ahir al nostre territori es van donar a les muntanyes d’Alacant, interior de Val猫ncia i bona part de la prov铆ncia de Castell贸. Destaquem els 52 mm de Xelva, 49 mm a Cort茅s de Pall脿s o Onda, 45 mm al Toro, 42 mm a Rossell o els 30 mm de Betx铆 entre altres.

AVISOS I PRECIPITACIONS PROXIMES 48 HORES.

Av铆s taronja activat per al dia de hui a l’interior de Val猫ncia per tempestes que podran ser molt intenses i deixar fins a m茅s de 40 mm en una hora i anar acompanyades de gran铆s, aquestes tempestes podran afectar incl煤s punts del prelitoral.

PREVISI脫 HUI I PR脪XIMS DIES

HUI I DEM脌 I DIMECRES

Atenci贸 hui,聽mat铆聽tranquil i de cara la a migdia comen莽aran a cr茅ixer els cumulonimbus i comen莽aran a formar-se聽eixes聽tempestes que encara que seran de car脿cter localitzat podran deixar pluges fortes o molt fortes i que incl煤s podran vindre acompanyades de pedra. Atents a l’interior de Val猫ncia que sembla que聽茅s聽on podrem tindre hui la situaci贸 m茅s adversa I per tant聽Aemet聽activa l’av铆s taronja per al dia de hui. Dem脿 les tempestes aniran a menys i no esperem que siguen tan intenses i tampoc聽afecten聽tants llocs i molt probablement聽afectaran聽punts de l’interior nord, dem脿 pujen les temperatures amb valors propers als 30掳C. Dimecres una l铆nia d’inestabilitat que ens enviar脿 la Borrasca聽脪scar聽podr脿 portar algunes precipitacions de bon聽mat铆聽al nostre territori, de vesprada podrem tindre un oratge m茅s tranquil. Les temperatures tornen a baixar amb valors per聽davall聽dels聽25鈥癈.

A PARTIR DE DIJOUS

A partir de dijous i fins dissabte entrem en una situaci贸 m茅s estable al nostre territori i on les tempestes sembla que desapareixeran i tan sols podr脿 registrar-se algun ruixat per zones de m茅s a l’interior. Les temperatures comen莽aran a enfilar-se cap amunt deixant valors propers als聽30鈥癈.

NOVES TEMPESTES A PARTIR DE DIUMENGE

Per貌 atents!!!! Perqu猫 les tend猫ncies no volen deixar que ens acompanye el bon oratge durant molt de temps i de nou de cara a finals de la pr貌xima setmana un embossament d’aire fred podr脿 complicar l’oratge de cara a diumenge i inicis de la setmana que ve amb noves tempestes que podran ser localment fortes cap a la Fa莽ana Mediterr脿nia, situaci贸 que caldr脿 seguir els pr貌xims dies la seua evoluci贸. Ara de moment a seguir les tempestes que novament afectaran hui les nostres comarques.聽Seguimeeeeeeent.

Imatge d’Anna a Vinar貌s

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

Dimarts 26 | setembre | 2023
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando