Per Nando

4/06/2023

Continuem pendents de les tempestes fortes o molt fortes ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Diumenge 4 de juny del 2023 i continuem per enèsim dia pendents de les tempestes que es produiran novament durant la jornada de hui, però abans mirem al satèl·lit i veiem les tempestes que es produïen ahir i com a poc a poc durant la nit ha escampat, però no serà per a massa hores.

PRECIPITACIONS ÚLTIMES 24 HORES. (FONT AVAMET )

Les tempestes produïdes ahir deixaven acumulats importants com veieu a la següent taula elaborada per Avamet: Fins a 42 mm a Villena, 34 mm a Biar, 27 ml a Bocairent, 25 mm al Palomar, 24 mm Alcosser, 22 mm Alpuente, 20 mm al Toro, Rossell i Banyeres de Mariola o els 19 mm d’Ibi entre altres.

AVISOS I PREVISIÓ HUI I DEMÀ

Els avisos al nostre territori per tempestes continuen i, per tant, hui novament esperem una vesprada del més moguda al nostre territori. Matí prou tranquil i de cara al migdia o vesprada les tempestes creixeran de nou amb força i afectaran el nostre territori de manera irregular, preferentment afectaran l’interior, però no descartem que puguen afectar qualsevol lloc de manera molt localitzada. Demà es repetirà la mateixa situació de hui i ATENCIÓ!!! Perquè tant hui com demà la pedra podrà fer acte de presència.

PRÒXIMS DIES

Dimarts pareix que tindrem una treva amb les tempestes a causa de la retirada de l’aire fred en alçada, però no serà per massa temps, perquè una borrasca cap a l’Atlàntic s’acostara un poc més a partir del pròxim dimecres i tornarà a portar la inestabilitat cap a casa nostra portant noves tempestes que de nou podran ser intenses. Com veieu no parem i no hi ha fi a esta situació. Seguimeeeeeeent

R. Rumba. Cocentaina ahir 3/06/2023
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando