Per Nando

3/06/2023

AVISOS ACTIVATS!!! LLamps i trons ⚡️⚡️⚡️⚡️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️💥💥💥💥💥🌪🌪

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dissabte 3 de Juny i com tots els dies parlem i parlarem de tempestes al nostre territori. Primer que res mirem satèl·lit i tenim nuvolositat variable al territori Valencià que inclús està deixant alguns ruixats dispersos a estes hores, però de nou estos ruixats aniran a més a mesura que avance la jornada.

PRECIPITACIONS ÚLTIMES 24 HORES ( FONT AVAMET )

De nou precipitacions importants les que es donaven ahir al nostre territori. De bon matí teníem nuclis actius que van deixar precipitacions importants a les comarques de la Safor, La Ribera o L’horta. El registre més destacat d’ahir de matí va ser els 55 mm caiguts a la població de Carlet, durant la vesprada noves tempestes van créixer i deixaven fins a 66 mm a Villena on inclús un llamp va impactar a l’institut, però com veieu al mapa d’Avamet les muntanyes d’Alacant són les que més van mullar ahir.

AVÍS ACTIVAT HUI🟡🟡⛈️⛈️⛈️⚡️⚡️⚡️⚡️

Avisos activats a nivell groc a quasi tot el territori Valencià per risc de tempestes que durant la jornada podran fer acte de presència, pel matí preferentment al litoral i per la vesprada els cumulonimbus creixeran per l’interior amb tempestes fortes que podran deixar més de 20 mm en una hora i anar acompanyades de pedra.

PREVISIÓ HUI I PRÒXIMS DIES

Sense canvis importants en la situació meteorològica i molt pendents de les tempestes que puguen créixer el dia de hui I també les pròximes jornades. Tempestes que poden ser molt intenses, això sí de manera localitzada. Atenció també al granís que podrà vindre associat en estes tronades. A partir de dimecres tenim novetats i és que la situació tempestuosa podrà remetre, això sí, sembla que per a poc de temps.

TENDÈNCIES!!!👀👀👀⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Sembla que cap a mitjans de la pròxima setmana la situació meteorològica vindrà condicionada per una borrasca Atlàntica molt potent i que podrà afectar l’oest peninsular. Ací caldrà vigilar per a vore si s’acosta més cap a nosaltres, perquè de nou les tempestes després d’una treva entre dimecres-dijous podran tornar cap a les nostres terres, situació que anirem seguint dia a dia. Ara a seguir com tots els dies les tempestes que ens afectaran el dia de hui. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando