Per Nando

2/06/2023

Atenció!!! De nou avís activats amb tempestes fortes i pedra⚡️⚡️💥💥💥🧊🧊🧊⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Divendres 2 de juny del 2023 i comencem jornada i no poden deixar de parlar de les tempestes que dia a dia afecten el nostre territori, sobretot el sud, que sembla que és la zona més afavorida per esta inestabilitat les últimes jornades. Mirem satèl·lit com tots els dies i observem les tempestes que ahir afectaven tot l’interior del territori Valencià, Catalunya i inclús l’illa de Mallorca. Ara mateixa la situació és més estable encara que tenim ara mateix alguns nuclis de precipitació per la zona de la Safor i la Ribera que estan deixant ruixats intensos i de nou les pròximes hores la nuvolositat i les tempestes tornaran a fer acte de presència com vorem a continuació.

PRECIPITACIONS ÚLTIMES 24 HORES. ( Font Avamet )⛈️⛈️⛈️

Les tempestes de nou ahir deixaven una vesprada molt moguda a les comarques de l’interior de la província de Castelló I València i les zones muntanyoses del sud de València i nord d’Alacant. Destaquem la dada més alta que son els 70 mm caiguts a Ontinyent i que aquesta població esta en ratxa en quant a precipitacions, també 60 mm a Agres on el granís va fer acte de presència, també destaquem els 48,6 mm de Cervera del Maestre, 45 mm a Bocairent, 41 mm Aiora, 37 mm a Caudiel, 35 mm a Sucaina, 34 mm a Cullera, 33 mm a Benillup o els 30 mm de Cocentaina o Gaibiel.

CONTINUEM AMB TEMPESTES

AVISOS AEMET HUI

Com veieu al mapa d’avisos D’AEMET al territori peninsular i les Illes Balears destaquem que l’avís groc està quasi present a totes les zones, un avís per tempestes que en la majoria de comunitats autònomes són per tempestes fortes que poden deixar més de 20 mm/hora i anar acompanyades de granís. El nostre territori, Catalunya I les Balears tampoc s’escapa d’aquest avís per les fortes tempestes que es donaran el dia de hui.

MAPA D’AIRE FRED EN ALTURA PRÒXIMS DIES.

MAPA SÍMBOLS PRÒXIMS DIES.

Continuem amb aire fred en altura i, per tant, continuarem amb inestabilitat que farà que a partir de migdia comencen a créixer nuvolades sobretot a les zones de l’interior del nostre territori que podran deixar tempestes fortes o molt fortes i anar acompanyades de pedra. Veurem hui a qui li toca la grossa, perquè com sabeu les tronades són una loteria. El cap de setmana continuarem igual i el risc de tronades per l’interior de la façana Mediterrània continuarà present i anirem veient a quines zones van afectant, encara que també hi ha probabilitat que alguna tempesta puga formar-se aprop del litoral.

PRÒXIMA SETMANA.

La pròxima setmana i encarant la segona setmana de Juny continuarem sense grans calors a la vista i molt pareguda a com acabarem aquesta setmana, és a dir amb oratge tempestuós a principi de setmana i anomalies de temperatures més baixes del que és habitual per a l’època en què ens trobem. Potser allà el dimecres/dijous podríem tindre una pausa momentània en les tronades, però amb la configuració que mostren els models el dia de hui no seria una pausa massa llarga i les tempestes no tardarien aparéixer cap a les nostres terres. I és que Juny sembla que també té ganes de marxa.  De moment hui toca seguir de nou la inestabilitat i com senpre vos dis des de Meteopoble,farem. Seguimeeeeeeent⚡️⚡️⚡️⚡️💥💥💥💥💥💥💥💥⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️🧊🧊🧊🧊🧊🧊🧊🧊

L’Alqueria d’Asnar. 01/06/2023 📸 Felisa
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando