Per Nando

1/06/2023

Atenció!!! De nou avisos per tempestes intenses amb pedra ⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️🧊🧊🧊🧊⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! 1 de juny del 2023, deixem enrere un mes de maig tempestuós i comencem un mes amb els mateixos símptomes meteorològics de les últimes setmanes. De moment i com tots els matins mirem satèl·lit i observem poca nuvolositat al nostre territori mentre que a Catalunya de bon mati ja tenen les primeres tempestes a la part de més al nord del territori.

PRECIPITACIONS ACUMULADES MES DE MAIG ( FONT AVAMET )

Mireu quin mapa més espectacular de precipitacions per a un mes de maig. Recordem que a març I Abril no va caure ni gota i sembla que maig sé la volguda vengar. A plogut molt a les comarques de la Diània i també a la província de Castelló i els registres més elevats els trobem a poblacions com Ontinyent i Cabanes amb 360 mm, també els 300 mm de Benissili, Agres o Beniarrés, però com veieu tenim barbaritats de poblacions de les comarques de la Vall d’Albaida, El Comtat, La Marina Alta inclús la Plana Alta amb registres superiors als 200 mm.

DE NOU CONTINUEM AMB AVISOS I TEMPESTES 👀👀👀👀🌧⚡️⛈️🧊📸🎥💥💥💥💥

AVISOS AEMET, MODEL AROME I PREVISIÓ HUI.

La situació meteorològica durant el matí seràmés tranquil·la, però de nou a partir de migdia caldrà estar molt atents al creixement de tempestes que podran ser fortes o molt fortes, però de manera molt localitzada, les majors paperetes d’on les tempestes puguen créixer és a les muntanyes del sud de València I nord d’Alacant i tot l’interior de la província de Castelló, encara que no descartem cap lloc del territori Valencià. AEMET activa avis groc per estes tronades que poden deixar més de 20 mm en una hora i a més amb el perill de la pedra. Atenció també la part central de Catalunya i la part més occidental de les Illes Balears on estes tempestes també faran acte de presència.

SITUACIÓ SINÒPTICA PRÒXIMS DIES

Els pròxims dies continuem amb Anticicló centrat a països del nord d’Europa i ací cap a la península Ibèrica continuem envaïts per aire fred en alçada que continuarà afavorint el creixement de tempestes tan demà com tot el cap de setmana, no sabem exactament on cauran, però sobretot les zones de més a l’interior i les poblacions més muntanyoses seran les més probables a estes tempestes de vesprada. Però com sempre dic amb els models mesoescalars anirem afinant dia a dia El recorregut d’estes tempestes que de moment sembla que no tenen fi. Seguimeeeeeeent

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando