Per Nando

30/05/2023

ATENCIÓ!!! Les tempestes intenses continuen i pedra👀👀👀👀🧊🧊🧊🧊💥💥💥💥💥⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

SATÈL·LIT

RADAR

Bon dia!!! Continuem setmana i hui dimarts 30 de maig la situació meteorològica variable continuarà al nostre territori com vorem a continuació, però abans mirem satèl·lit i es veuen eixes tempestes tan intenses que afectaven ahir la província d’Alacant i sobretot el sud de València on el granís va fer acte de presència. Ara mateix tenim un nucli que deixa algunes precipitacions a l’illa de Menorca, mentre que al territori Català I a casa nostra de moment regna l’estabilitat.

PRECIPITACIONS INTENSES ACUMULADES AHIR ( FONT AVAMET )

Tempestes molt intenses que descarregaven ahir sobretot al sud de València i que deixaven en poc de temps acumulats molt importants de precipitacions. Destaquem els 57 mm de Quesa, 52 mm a Bocairent o Confrides, 46 mm a Quatretonda, 40 mm a Villena, 37 mm a Xella o Llutxent, 35 mm a L’Alcúdia o Fageca, 34 mm a Anna, Massalavés o Benicolet, vora 33 mm a Pinet o Agres I els vora 30 mm de Castelló de Rugat i Guadassuar.

AVISOS I PREVISIÓ HUI I DEMÀ

De nou AEMET activa els avisos al nostre territori per tempestes a partir d’esta vesprada, uns avisos que ens diuen que poden caure més de 20 mm en una hora, però com veieu en cas de tempestes fortes com ahir estos valors poden inclús doblar com eixos 50 mm que es van donar ahir al nostre territori en tan sols una hora, per tant, precaució!!! I és que com veieu al mapa de símbols esta vesprada creixeran noves tempestes per les poblacions muntanyoses del sud de València i nord d’Alacant i per l’interior d’Alacant i València. No plourà i tronarà a tots els llocs, però per on passen eixes tempestes deixaran precipitacions que poden ser molt intenses i a més acompanyades de granís. Demà tindrem repetició de la jugada i el mapa de símbols pràcticament serà el mateix i les tempestes creixeran en una ubicació molt pareguda a la de hui.

LES TEMPESTES VAN A CONTINUAR EN NOSALTRES ⛈️💥⛈️💥⛈️💥⛈️💥⛈️

SITUACIÓ SINÒPTICA A LLARG TERMINI

MAPA EN ALTURA

Mentres tinga’m l’anticicló potent al nord centrat més o menys sobre les Illes Britàniques i en altura tinga’m aire fred com veieu als mapes de dalt, ací a casa nostra continuarà el risc de tempestes que un dia menys i un dia més generals aniran afectant punts de la Façana Mediterrània, però és que amb els models actuals i pegant una visualització als models estacionals, sembla que açò va per a llarg i ens haurem d’habituar a eixes tempestes que alguns dies seran molt fortes i prou generals. Anem seguint-ho dia a dia i com sabeu jo estic en la meua salsa, perquè sóc un aficionat que m’encisa la meteorologia adversa i m’emociona poder contar-vos dia a dia. Seguimeeeeeeent

@yini_fotos: Alzira ahir 29/05/2923

69 MACASTRE

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando