meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

30/05/2023

ATENCI脫!!! Les tempestes intenses continuen i pedra馃憖馃憖馃憖馃憖馃馃馃馃馃挜馃挜馃挜馃挜馃挜鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍

Destacades, M茅s vistes, Meteo

Destacats

SAT脠L路LIT

RADAR

Bon dia!!! Continuem setmana i hui dimarts 30 de maig la situaci贸 meteorol貌gica variable continuar脿 al nostre territori com vorem a continuaci贸, per貌 abans mirem sat猫l路lit i es veuen eixes tempestes tan intenses que afectaven ahir la prov铆ncia d’Alacant i sobretot el sud de Val猫ncia on el gran铆s va fer acte de pres猫ncia. Ara mateix tenim un nucli que deixa algunes precipitacions a l’illa de Menorca, mentre que al territori Catal脿 I a casa nostra de moment regna l’estabilitat.

PRECIPITACIONS INTENSES ACUMULADES AHIR ( FONT AVAMET )

Tempestes molt intenses que descarregaven ahir sobretot al sud de Val猫ncia i que deixaven en poc de temps acumulats molt importants de precipitacions. Destaquem els 57 mm de Quesa, 52 mm a Bocairent o Confrides, 46 mm a Quatretonda, 40 mm a Villena, 37 mm a Xella o Llutxent, 35 mm a L’Alc煤dia o Fageca, 34 mm a Anna, Massalav茅s o Benicolet, vora 33 mm a Pinet o Agres I els vora 30 mm de Castell贸 de Rugat i Guadassuar.

AVISOS I PREVISI脫 HUI I DEM脌

De nou AEMET activa els avisos al nostre territori per tempestes a partir d’esta聽vesprada, uns avisos que ens diuen que poden caure m茅s de 20 mm en una hora, per貌 com veieu en cas de tempestes fortes com ahir聽estos聽valors poden incl煤s doblar com eixos 50 mm que es van donar ahir al nostre territori en tan sols una hora, per聽tant,聽precauci贸!!! I 茅s que com veieu al mapa de聽s铆mbols聽esta聽vesprada creixeran noves tempestes per les poblacions muntanyoses del sud de Val猫ncia i nord d’Alacant i per l’interior d’Alacant i Val猫ncia. No plour脿 i tronar脿 a tots els llocs, per貌 per on passen聽eixes聽tempestes deixaran precipitacions que poden ser molt intenses i a m茅s acompanyades de gran铆s. Dem脿 tindrem repetici贸 de la jugada i el mapa de聽s铆mbols聽pr脿cticament ser脿 el mateix i les tempestes creixeran en una ubicaci贸 molt pareguda a la de hui.

LES TEMPESTES VAN A CONTINUAR EN NOSALTRES 鉀堬笍馃挜鉀堬笍馃挜鉀堬笍馃挜鉀堬笍馃挜鉀堬笍

SITUACI脫 SIN脪PTICA A LLARG TERMINI

MAPA EN ALTURA

Mentres tinga’m l’anticicl贸 potent al nord centrat m茅s o menys sobre les Illes Brit脿niques i en altura tinga’m aire fred com veieu als mapes de dalt, ac铆 a casa nostra continuar脿 el risc de tempestes que un dia menys i un dia m茅s generals aniran afectant punts de la Fa莽ana Mediterr脿nia, per貌 茅s que amb els models actuals i pegant una visualitzaci贸 als models estacionals, sembla que a莽貌 va per a llarg i ens haurem d’habituar a eixes tempestes que alguns dies seran molt fortes i prou generals. Anem seguint-ho dia a dia i com sabeu jo estic en la meua salsa, perqu猫 s贸c un aficionat que m’encisa la meteorologia adversa i m’emociona poder contar-vos dia a dia. Seguimeeeeeeent

@yini_fotos: Alzira ahir 29/05/2923

69 MACASTRE

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

Dimarts 26 | setembre | 2023
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando