Per Nando

29/05/2023

Atenci贸!!! Av铆s activat, tempestes fortes i de nou perill de pedra馃憖馃憖馃檮馃檮馃馃馃馃鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍

Destacades, M茅s vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Comencem setmana I per tant dilluns 29 de maig del 2023, portem un parell de setmanes parlant de tempestes i sembla que anem a continuar per l’estil al nostre territori. De moment com tots els dies mirem sat猫l路lit i ara mateix el cel m茅s nuvol贸s el trobem al nord i on incl煤s he mirat el radar de precipitacions cap a les 6 de la matinada i es veia un nucli de precipitaci贸 cap a la zona de Vinar貌s, coses no massa importants.

PRECIPITACIONS M脡S IMPORTANT D’AHIR DIUMENGE

Font Avamet

Tant ahir de mat铆, com ahir de vesprada les tempestes varen ser not铆cia al nostre territori i aix铆 ho arrepleguen les seg眉ents dades extretes d’Avamet. Fins a 53 m deixava ahir la tempesta Alpuente, 46 mm a Requena, 42 mm a Sella o El Pin贸s, 41 mm a Sinarcas, 30 mm Aiora, Confrides o Altea, 29 mm a Castell de Castells, 28 mm a Gaibiel, Benig脿nim o Montaverner i vora 27 mm a Finestrat o Xixona entre altres registres.

AVISOS I MAPA DE SIMBOLS HUI馃馃馃檮馃檮鉀堬笍

De nou av铆s groc al sud del territori Valenci脿 perqu猫 de nou i despr茅s d’un mat铆 prou tranquil que tindrem a partir de migdia i vesprada creixeran les tempestes fortes o molt fortes i que hui afectaran la prov铆ncia d’Alacant i sud de Val猫ncia. Atenci贸!!! Perqu猫 all脿 on descarreguen ho poden fer amb for莽a i portar la temuda pedra.

PREVISI脫 DEM脌

Dem脿 tot continuar脿 igual,聽mat铆聽assolellat i de nou de vesprada creixeran nuclis de tempesta que dem脿 incl煤s podran afectar a m茅s zones del nostre territori, la probabilitat m茅s alta la trobem a tota la prov铆ncia d’Alacant i Val猫ncia on de nou les tempestes podran ser localment fortes i vindr茅 acompanyades de pedra. El dia de dem脿 de nou聽Aemet聽mant茅聽eixe聽av铆s groc a sud del territori per tempestes que poden deixar m茅s de 20 mm en una hora.

De moment aix铆 anem a continuar tota esta setmana, la configuraci贸 ens fa dir que tots els dies ac铆 o all脿 les tempestes faran acte de pres猫ncia al nostre territori i tots els dies actualitzarem les previsions per vore on descarregaran eixes tempestes amb probabilitat de gran铆s. Seguimeeeeeeent

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando