Per Nando

28/05/2023

Setmana de tempestes ⛈️⛈️⛈️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

ACTUALITZACIÓ 11:30 HORES

ÚLTIMES DADES!!!

Font Avamet

Precipitacions que van sumant amb tempestes que han afectat al sud sobretot, però que ara mateix també afecten les comarques del nord del territori Valencià. De moment i quan són les 11.30 hores destaquem els 48, 5 mm de Sella, 33 mm a Altea, 31 mm a Benigànim, 30 mm a Montaverner, 28,4 mm a Confrides, 25 mm a l’Orxa o Castelló de Rugat i 22 mm a Llutxent entre d’altres.

PREVISIÓ PRÒXIMES HORES I DEMÀ

Les pròximes hores continuarà la inestabilitat amb ruixats I tempestes que sobretot afectaran el sud del nostre territori, però com veieu la probabilitat a la província de Castelló també està present. De cara a demà I de vesprada les tempestes de nou guanyaran protagonisme a bona part de la província d’Alacant I sud de València. Per tant continuarem amb el seguiment.💥💥💥⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️🧊🌪🎥🌦.

PREVISIÓ FETA AQUEST MATÍ

Bon dia!!! Diumenge 28 de maig del 2023 i ens n’anem encarats cap a  uns dies on haurem d’estar pendents dels models minut a minut. Per què dic açò? Açò ho dic perquè la variabilitat a cada eixida ens farà canviar la previsió a només hores vista que es produïsca. Per començar trobe que finalment hui els avisos d’AEMET sobraran a gran part del sud del nostre territori, perquè ahir els models van acabar desinflant prou la situació a última hora i encara que hui plourà i inclús pot tronar, no ho farà amb la força que preveiem. Bé ara com tots els dies mirem satèl·lit i radar i tenim cel molt cobert i en les primeres precipitacions dèbils per la província de Castelló i les més importants les trobem ara en comarques del sud de València I nord d’Alacant on inclús poden estar deixant alguna tempesta.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS

Fomt Avamet

Alguns registres importants però provisionals és el que trobem al nostre territori. Destaquem els 25 mm de Sella, 16 mm a Confrides, 14,5 mm a Finestrat, 13, 4 mm a Orxeta, 13,2 mm a Benilloba, 11,7 mm a Balones, 11 mm a Benifallim i els 7,8 mm a Benidorm. Dades provisionals perquè la pluja continuarà fent acte durant la jornada al nostre territori.

CONTINUAREM AMB TEMPESTES

HUI

Cel cobert o molt cobert a gran part del nostre territori amb ruixats que podran afectar a qualsevol punt, però que seran més freqüents al sud del territori i inclús on podran ser localment moderats o forts i anar acompanyats de tempesta, les temperatures a penes variaran i continuarem amb ambient fresc per a l’època.

SITUACIÓ SINÒPTICA PRÒXIMA SETMANA

PREVISIÓ DEMÀ

La situació sinòptica per a la pròxima setmana continua amb un patró no massa diferent i sense perspectives de canvis amb eixe bloqueig Anticiclònic a latituds més altes. Per tant, demà I encara que els models veien que dilluns tindríem un dia prou tranquil ara sembla en les últimes actualitzacions que les tronades de cara la vesprada tornaran a fer-se notar al sud i interior de València. Unes tronades que podran ser localment fortes i anar acompanyades de granís.

I així continuarà l’oratge tota la setmana, per tant minut a minut caldrà seguir els models i per tant gaudir d’aquest món tan imprevisible. Bé de moment toca gaudir hui de la pluja i com sempre informar-se des de Meteopoble I com sempre dic anem informant i Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando