Per Nando

27/05/2023

AVISOS ACTIVATS!!!Demà de nou tempestes que poden ser molt fortes 📢🔴👀💥💥💥⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

ÚLTIMA HORA!!!🔴🔴⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

ACTUALITZACIÓ 11:30 h, ATENCIÓ A LES ÚLTIMES EIXIDES PER A DEMÀ

Font Avamet

Benvinguts de nou, la situació torna a ficar-se molt interessant per a demà i de nou les precipitacions seran notícia al nostre territori. Abans mirem el radar i veiem la línia d’inestabilitat que ens ha creuat aquest matí i que ha deixat algunes precipitacions poc importants i de les que destaquem els 7 mm de Villena, 6 mm d’Elx i Asp o els 5,6 mm de Salines.

ATENCIÓ DEMÀ.

 

Fixant-se en les eixides dels últims models mesoescalars, atenció demà a les comarques de la Diània ( sud de València I nord d’Alacant) Perquè les precipitacions i tempestes podran ser fortes o molt fortes i persistents amb acumulats de més de 70 mm de manera general per esta zona. A més les últimes eixides varien respecte a l’actualització de Meteopoble d’aquest  matí i la pluja podrà allargar-se durant tota la jornada i inclús el dilluns de matí per comarques de la Marina i la Safor. Seguimeeeeeeent ⛈️☔️⛈️⚡️☔️⛈️⚡️☔️⛈️⚡️⚡️

PREVISIÓ D’AQUEST MATÍ

Satèl·lit

RADAR PRECIPITACIÓ

Bon dia!!! Dissabte 27 de maig i agossades que esta setmana hem gaudit als que ens agrada la meteorologia adversa, després de 3 mesos de sequera, l’oratge ens ha compensat amb vàries situacions de Dana diferents que ens han portat tempestes més generals i inclús un temporal de llevant. Situació que alguns models estacionals veuen que també s’allargarà bona part de Juny. A vorem……. Mentrestant mirem satèl·lit i radar I ara mateixa el cel el tenim prou tapat al sud i també una línia d’inestabilitat afecta el sud d’Alacant on de moment deixa 5 mm a Villena, Elx o Salines, però no esperem massa el dia de hui, ara bé, demà prepareu de nou paraigües.

PRIMERS AVISOS DEMÀ I PREVISIÓ MODEL AROME

Avisos activats nivell groc de moment per a demà a les comarques del sud de València i la província d’Alacant per pluges i tempestes que poden deixar fins a 20 mm en una hora o 60 mm en 12 hores, inclús tenim avís per tempestes i probable granís. De moment AEMET comença els avisos a les 12 de la nit I els allarga fins a les 6 de la vesprada del dia de demà.

MAPA PREVISIÓ DEMÀ

Demà serà un dia on ja ens alçarem amb inestabilitat i tempestes per la meitat sud del territori Valencià i que podran ser fortes o molt fortes i sense descartar la pedra, a la resta del territori també podrà ploure, però ho farà més dèbilment, com he dit la situació més inestable l’esperem a les comarques del sud de València i Alacant. De cara la vesprada-nit la situació començarà a millorar ràpidament.

PRÒXIMA SETMANA

SITUACIÓ SINÒPTICA

MAPA DE SIMBOLS APROXIMAT

La situació sinòptica per a la pròxima setmana és de continuïtat de l’anticicló a les Illes Britàniques i continuïtat que tinga’m en més o menys mesura aire fred en altura. Això vol dir que no tindrem estabilitat absoluta i per tant en més o menys mesura les tempestes ens afectaran per l’interior del territori i caldrà seguir-ho perquè tindrem dies de la setmana on seran més generals. Per tant dia a dia amb els models mesoescalars anirem seguint on poden afectar eixos ruixats i tempestes al nostre territori. De moment també seguirem amb temperatures a ratlla i sense calor a la vista que també és d’agrair.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando