Per Nando

25/05/2023

馃敶脷ltima hora!!! S’amplien els avisos, precauci贸!!!馃尓馃尓鉀堬笍鉀堬笍馃挜馃挜鈿★笍鈿★笍鈿★笍鈿★笍鈿★笍鈿★笍鈿★笍鈿★笍鈿★笍

Destacades, M茅s vistes, Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, AEMET amplia els avisos a nivell taronja al nord de Val猫ncia i litoral de la prov铆ncia de Castell贸 per pluges i tempestes que aniran a m茅s durant la jornada i aquesta vesprada-nit i seran especialment forts al nostre territori i dem脿 continuaran per la meitat nord. Aquests nivell taronja 茅s un av铆s de risc per a la poblaci贸 i per tant des de Meteopoble demanem precauci贸.

Com veieu als mapes les pr貌ximes hores seran for莽a intenses de nou al nostre territori.聽Comencen聽a cr茅ixer tronades que aniran a m茅s i podran deixar precipitacions molt intenses a bona part de Catalunya i el nostre territori i que podran portar pedra de聽grand脿ria聽considerable i precipitacionsde m茅sde40 mm en una hora. Recordem que a聽Meteopoble聽estem de seguiment i vos mantindre informats per les diferents vies que tenim a les xarxes socials. Seguimeeeeeeent 馃挜鈿★笍馃挜鈿★笍馃挜鈿★笍馃挜鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍馃敶馃敶馃敶馃憖馃憖馃憖馃馃馃

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando