Per Nando

24/05/2023

AVÍS DEMÀ!!! Tempestes molt fortes 👀👀👀⛈️⛈️⛈️⛈️🧊🧊🧊🧊🧊🧊🧊🧊

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, s’obrin clarianes al sud després de la Gota Freda que ha deixat pluges generals entre 100-200 mm en la província d’Alacant i sud de València i que demà farem un registre d’estes precipitacions més importants. Mirant el radar ara les tempestes més importants es centren a Catalunya i ací almenys sembla que la tranquil·litat per unes hores la tindrem assegurada.

ATENCIÓ AVISOS DEMÀ TEMPESTES MOLT INTENSES.

AVISOS AEMET DEMÀ

TEMPESTES MODEL HARMONIE

TEMPESTES MODEL AROME

MAPA SIMBOLS PER A DEMÀ

Com he dit aquest matí, demà de nou torna a complicar-se la situació meteorològica de la mà d’un nou embossament d’aire fred que vindrà a despenjar-se pels Pirineus i que farà que des de bon matí l’activitat tempestuosa a Catalunya siga present. Serà de cara a migdia i vesprada quan les tempestes fortes o molt fortes comencen a créixer per l’interior del territori Valencià i puguen deixar precipitacions molt intenses que podran afectar qualsevol punt del nostre territori. Atenció perquè demà tenim alta probabilitat de pedra i demà no en refie que en algun lloc eixa pedra puga tindre un tamany considerable. AEMET ens activa l’avis groc per eixes tempestes.

En resum, demà haurem de tornar a fer seguiment de les fortes tempestes que ens esperen i que inclús demà la nit continuarien descarregant amb força a la província de Castelló. I els dies posteriors la configuració atmosfèrica torna a donar tempestes fins a l’infinit amb eixe Anticicló ben centrat enviant llevants i les descàrregues d’aire fred en altura que continuaran alimentant eixa inestabilitat per a temps. Demà informarem de nou. Seguimeeeeeeent 👀⛈️🧊👀⛈️🧊👀⛈️🧊

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando