Per Nando

23/05/2023

ÚLTIMA HORA GOTA FREDA !!!🔴No baixeu la guardia👀👀👀💥💥💥☔️☔️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, matí apoteòsic el que hem patit des de esta matinada i on una línia de tempestes ha agranat part de les comarques de la Diània i on de moment superem els 200 mm com veurem a continuació. L’episodi de pluges intenses continua i encara que  ha remitit un poc cap Alacant i sud de València no s’ha de baixar la guàrdia.

PLUGES ACUMUADES PROVISIONALS FINS LES 14 HORES!!! FONT AVAMET

La Vall d’Albaida i el Comtat són de moment les comarques més afectades per la Gota Freda que deixa fins a 223 mm a Ontinyent, 177 mm a Agres o Muro, 167 mm Agullent o els 160 mm de l’Orxa o Beniarrés i els 92 mm a Castelló de Rugat. Les dades són provisionals perquè sembla que tornarà a ploure de valent.

PRÒXIMES HORES!!!!

No s’ha de baixar la guàrdia les pròximes hores, perquè de nou entre esta vesprada i està pròxima nit podrà tornar a complicar-se i ploure amb molta gana, el major risc de precipitacions que poden caure de manera torrencial és a la província d’Alacant i sud de València, per tant anem a seguir de seguiment i també molt pendents de la resta de la setmana perquè nous embossaments d’aire fred faran que les pluges molt intenses continuen per tota la Façana Mediterrània. Seguimeeeeeeent!!!!

Salvador Rios, Silla
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando