meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

22/05/2023

Atenci贸!!! Possibles registres de m茅s de 200 mm les pr貌ximes hores. Precauci贸 馃摙馃摙馃敶馃敶馃挜鉀堬笍

Destacades, M茅s vistes, Meteo

Benvinguts de nou, situaci贸 de Gota freda que聽est脿聽a punt聽de comen莽ar i que dem脿 deixar脿 un dia inestable pluj贸s i possiblement podr脿 portar problemes a la prov铆ncia d’Alacant i sud de Val猫ncia, a partir d’ara esteu molt pendents de les diferents actualitzacions que anirem fent per via web o Facebook, perqu猫 les 煤ltimes eixides dels models mesoescalars preveuen que entre dem脿 i dimecres podrem tindre una situaci贸 molt complicada.

Encara que ara tenim calma tensa no聽abaixeu聽la gu脿rdia perqu猫 a patir d’esta聽matinada la comen莽aran a formar-se nuclis molt actius que comen莽aran afectant la prov铆ncia d’Alacant i acabaran afectant tamb茅 al sud de Val猫ncia, la situaci贸 茅s molt favorable聽perqu猫聽entre hui i dem脿 puguen trens convectius que descarreguen en forma de precipitacions molt intenses o torrencials i acompanyades de tempesta.

ATENCI脫 AROME VEU PLUGES DE M脡S DE 200 MM馃憖馃憖馃憖馃憖馃憖鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍

L’煤ltima eixida del model Arome fa聽fredat聽per a dem脿 i聽茅s聽com si聽estigu茅rem聽parlant d’un episodi de Gota Freda de tardor, les pluges que comen莽aran a caure durant聽esta聽pr貌xima segons aquest model poden acumular m茅s de 200 mm en punts de la prov铆ncia d’Alacant i Val猫ncia. Per聽eixe聽motiu des de聽Meteopoble聽demanem prud猫ncia el dia de dem脿 i que aneu seguint totes les meues actualitzacions.聽Seguimeeeeeeent.

Destacats

脷times 24 h.

Dissabte 10 | juny | 2023
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando