Per Nando

22/05/2023

Atenció!!! Possibles registres de més de 200 mm les pròximes hores. Precaució 📢📢🔴🔴💥⛈️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, situació de Gota freda que està a punt de començar i que demà deixarà un dia inestable plujós i possiblement podrà portar problemes a la província d’Alacant i sud de València, a partir d’ara esteu molt pendents de les diferents actualitzacions que anirem fent per via web o Facebook, perquè les últimes eixides dels models mesoescalars preveuen que entre demà i dimecres podrem tindre una situació molt complicada.

Encara que ara tenim calma tensa no abaixeu la guàrdia perquè a patir d’esta matinada la començaran a formar-se nuclis molt actius que començaran afectant la província d’Alacant i acabaran afectant també al sud de València, la situació és molt favorable perquè entre hui i demà puguen trens convectius que descarreguen en forma de precipitacions molt intenses o torrencials i acompanyades de tempesta.

ATENCIÓ AROME VEU PLUGES DE MÉS DE 200 MM👀👀👀👀👀⛈️⛈️⛈️

L’última eixida del model Arome fa fredat per a demà i és com si estiguérem parlant d’un episodi de Gota Freda de tardor, les pluges que començaran a caure durant esta pròxima segons aquest model poden acumular més de 200 mm en punts de la província d’Alacant i València. Per eixe motiu des de Meteopoble demanem prudència el dia de demà i que aneu seguint totes les meues actualitzacions. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando