Per Nando

21/05/2023

ACTUALITZACI脫!!!! 馃敶Gota Freda de Maig 馃摙馃摙鉀堬笍鈽旓笍馃挜馃尓馃尓鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍

Destacades, M茅s vistes, Meteo

Destacats

RADAR PRECIPITACI脫 HUI

PRECIPITACIONS FONT AVAMET HUI

Benvinguts de nou, situaci贸 especialment interessant i que pot portar pluges molt intenses al nostre territori i persistents, fa setmanes que anem parlant de聽Dana, per貌 la situaci贸 de聽Dana聽que hem viscut les passades setmanes no era ni molt menys com aquesta, la nova ubicaci贸 que preveuen els models per a la Gota Freda聽茅s聽id貌nia per a veure pluges i tempestes molt intenses al nostre territori a partir de dem脿 de manera local, per貌 entre dimarts i dimecres podran ser molt intenses i persistents. De moment i si mireu al radar i acumulats de precipitacions de hui de nou hem tingut tempestes disperses que han deixat fins a 16 mm a Vilafranca, 13 mm a Ontinyent o els 12 mm d’Alcosser o Beniarr茅s.

MODEL AROME DEM脌

Dem脿 el model Arome ja聽veu nuclis聽de tempestes intensos, per貌 de manera local i que ja podran entrar de mar cap a terra, encara que dem脿 no ser脿 el dia m茅s inestable, caldr脿 prestar molta atenci贸 aquestes tempestes que es podran donar a qualsevol punt del territori Valenci脿, dem脿 no vull dir que plour脿 a tots els llocs, per貌 on ho fa莽a ho far脿 de manera molt intensa.

ATENCI脫 DIMARTS/DIMECRES, SITUACI脫 EXCEPCIONAL

La situaci贸 m茅s complicada es donar脿 entre el pr貌xim dimarts/dimecres quan tindrem l’embossament al damunt i que junt la formaci贸 d’una baixa en superf铆cie faran que el vent de llevant/gregal incidir脿 sobretot a la part sud-est de la pen铆nsula Ib猫rica. Per aix貌 des d’Andalusia Oriental, M煤rcia i sud del territori Valenci脿 viurem un episodi de forta inestabilitat que podr脿 fer cr茅ixer nuclis de tempesta molt potents sense descartar algun聽SCM聽(聽SISTEMA CONVECTIU DE聽MESESOSCALA聽)聽sobretot a la zona d’Andalusia Oriental聽segons聽聽veuen els models a聽estes聽hores. A casa nostra entre Alacant i sud de Val猫ncia les condicions tamb茅 seran molt favorables per al creixement de trens convectius que deixaran molta pluja en molt poques hores. Per聽tant,聽a partir de hui anem a fer un seguiment especial i actualitzarem les vegades que聽facen聽falta amb tots els models d’煤ltima hora!!! Espere que m’acompanyeu perqu猫 a聽Meteopoble聽anem a donar-ho tot. Fins dem脿聽mati聽i sobretot,聽Seguimeeeeeeent聽馃敶馃摙鈽旓笍馃挜鉀堬笍馃尓馃憖

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando