Per Nando

20/05/2023

Atenci贸!!! La Dana se’ns acostar脿 a nosaltres entre dimarts/dimecres 馃憖馃憖馃憖馃憖馃摙馃摙鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍

Destacades, M茅s vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dissabte 20 de maig del 2023 i continuarem altra jornada amb risc de tempestes, per貌 localitzades, aix貌 s铆 on caiguen podran continuar sent localment fortes i acompanyades de gran铆s. De moment observem sat猫l路lit i radar i tenim el cel prou ras llevat del sud de Tarragona i a l’extrem nord de Castell贸 on el radar marca una mica de precipitaci贸 per aquella zona, coses no massa destacables.

PREVISI脫 HUI

Hui com veieu al mapa de previsi贸 tindrem el dia prou ras en general al mat铆, per貌 de nou de cara la vesprada creixeran tempestes sobretot per la prov铆ncia d’Alacant que 茅s on esperem que el risc siga major, per貌 tamb茅 l’interior de la prov铆ncia de Castell贸 entra en joc en eixes tempestes que poden ser puntualment fortes. AEMET activa l’av铆s groc tant a l’interior de Castell贸 com la prov铆ncia d’Alacant per aquestes tempestes que poden deixar m茅s de 20 mm n’apenes una hora i que des de Meteopoble no descarten puguen vindre acompanyades de gran铆s. Tamb茅 es poden produir a la Catalunya central, per貌 coses m茅s irregulars.

PREVISI脫 DEM脌

Dem脿 el risc de tempestes decreix i sembla que tindrem un dia prou tranquil, per貌 encara amb probabilitat d’algun ruixat per les serres del nord d’Alacant i incl煤s per l’interior de la prov铆ncia de Castell贸. A Catalunya i les Illes Balears una banda de precipitacions afectar脿 zones tant del nord-est de les Illes com de Catalunya.

ATENCI脫 A LA TRAJECT脪RIA DE LA DANA馃憖馃憖馃憖馃憖鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍

AVAN脟 DANA FINS DIMARTS

UBICACI脫 DANA PR脪XIM DIMECRES (MODEL EUROPEU)

A partir de dilluns i amb l’avan莽 de la聽Dana聽cara a聽nosaltres creixer脿 de nou la probabilitat de tempestes per l’interior del nostre territori. Com veieu als mapes de dalt tant del model Americ脿 com del model Europeu, la聽Dana聽que dem脿 quedar脿 centrada a l’oest peninsular comen莽ar脿 avan莽ar i tornar脿 a empitjorar l’oratge de cara a dilluns, per貌 molt atents perqu猫 entre dimarts i dimecres聽es聽podr脿 donar l’episodi m茅s inestable聽a l’estar聽dins del centre d’acci贸 d’eixe聽embossament d’aire fred que podr脿 deixar tempestes molt fortes i m茅s generals i incl煤s persistents a les comarques del sud.

ACUMULATS PRECIPITACIONS EUROPEU

Com veieu els acumulats del model Europeu entre dimarts i dimecres no tenen desperdici i caldr脿 estar molt atents aquestes tempestes, perqu猫 sembla que podran ser molt intenses en tot el sud-est de la pen铆nsula incl貌s el nostre territori, situaci贸 que intentarem fer un seguiment modelistic a partir de hui i anirem informant al canal de Meteopoble, perqu猫 sembla que esta vegada la regada podr脿 ser m茅s general i la gent pot acabar m茅s contenta, per貌 tamb茅 recordar que les precipitacions podran ser especialment fortes.

SEGUIMEEEEEEENT 馃憖馃憖馃憖馃憖馃摙馃摙馃摙馃摙馃挜馃挜馃挜馃挜鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando