Per Nando

19/05/2023

ATENCI脫!!! Menuda nit de Masclet脿馃挜馃挜馃挜馃挜鉀堬笍鉀堬笍 I les tempestes continuaran 馃憖馃憖馃憖馃憖鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍馃敶馃敶馃敶馃摙馃摙

Destacades, M茅s vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!!! Divendres 19 de maig i les previsions s’han complit i hem tingut una nit d’aut猫ntica聽masclet脿聽amb聽eixa聽tempesta molt intensa que primer聽es聽formava per Tarragona i la que s’ha format聽pel聽litoral nord de Castell贸 I ha circulat聽esta聽nit per tot el litoral del territori Valenci脿聽des de聽Castell贸 fins a la Safor on la tenim ara mateix i que probablement toque algun punt de la Vall d’Albaida i la Costera.

脷LTIMES PRECIPITACIONS ( PROVISIONALS)

Font Avamet

I 茅s que la tempesta que encara deixa precipitacions importants per la Safor ha creuat tot el litoral de Val猫ncia i Castell贸 deixant precipitacions de curta durada per貌 intenses i que incl煤s han vingut acompanyades de gran铆s. Destaquem les dades provisionals perqu猫 continuarem amb tempestes el dia de hui com els dies veniders. 25,4 mm s’arreplegaven a Benicarl贸 a primera hora de la nit, 20 mm a les Alqueries i Pen铆scola, 18,8 mm a la Vilavella, 17 mm a Nules, 13, 6 mm Alginet, vora 10 mm a Favara, 脡nguera, Betx铆 o Bicorb, per貌 tamb茅 destaquem els 37 mm caiguts ahir a la poblaci贸 d’Elda al sud d’Alacant.

PREVISI脫 HUI I PR脪XIMS DIES

La previsi贸 per als pr貌xims dies no variar脿 massa. Hui de nou tenim ara mateixa la tempesta afectant la zona de la Di脿nia i de nou a partir d’aquesta vesprada creixeran noves tempestes que hui amb m茅s probabilitat afectaran les comarques del sud del territori Valenci脿, encara que no les descartem que tamb茅 puguen formar-se a altres llocs. Dem脿 comen莽arem el  dia tranquil, per貌 de nou de cara al migdia o vesprada creixeran nuclis de precipitaci贸 acompanyats de tempestes que afectaran de manera localitzada a qualsevol punt del territori, per貌 com he dit fa dies no tronar脿 a tots els llocs. La mateixa previsi贸 la tenim per a Catalunya i les Illes Balears i aix铆 continuar脿 fins dimarts on es podr脿 complicar m茅s.

ATENCI脫 A PARTIR DE DIMARTS鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍

Atenci贸 a l’evoluci贸 dels models a partir de dimarts perqu猫 el model Europeu avan莽a la Dana de cara al Mediterrani I segons aquest model amb aquest recorregut de l’embossament d’aire fred faria que les precipitacions s’intensificaren i es generalitzaren de cara el pr貌xim dimarts/dimecres on si eixe recorregut es confirma, podriem parlar incl煤s de precipitacions m茅s persistents. Tenim un per貌 en esta previsi贸 i 茅s que el model Americ脿 la mant茅 a l’oest peninsular i, per tant, continuar铆em amb tempestes localitzades com les que tenim a hores d’ara. Per tant, anirem fent seguiment de les tempestes de hui i dels pr貌xims dies i esbrinant que passar脿 finalment el pr貌xim dimarts/dimecres. Seguimeeeeeeent 鈿★笍鈿★笍鈿★笍鈿★笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍馃摙馃摙馃敶馃敶馃憖馃憖馃挜馃挜馃挜馃挜馃帴

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando