Per Nando

18/05/2023

Última hora!!!!🔴Molta atenció també esta vesprada i nit👀👀👀💥💥💥💥⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️📢📢📢📢

Destacades, Fenomens adversos, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Comença el moviment, però abans que res vull recalcar que els pròxims dies no tronarà a tots els llocs del territori Valencià, però on ho faça les tempestes podran tindre certa entitat i ser molt fortes. De moment mirem satèl·lit i radar i comença el moviment, tenim cel prou tapat al sud i també tenim les primeres tempestes afectant al golf de València on ja deixen acumulats de fins a 23 mm a València, 18 mm a Montserrat o els 14mm de Massanasa i atents perquè eixes precipitacions les pròximes hores també afectaran zona del sud de València I nord d’Alacant.

ATENCIÓ A LES TEMPESTES ENTRE ESTA VESPRADA I DEMÀ 👀👀👀⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

AVÍS AEMET HUI

AVIS AEMET DEMÀ

Com veieu AEMET activa avís groc per tempestes per la província de València per a hui i demà, però no feu massa cas de la ubicació d’aquests avisos ara mateix perquè aniran variant a causa que a partir d’aquesta vesprada la inestabilitat anirà a més i les tempestes podran afectar qualsevol indret, però ara amb els mapes de símbols intentarem explicar-ho millor.

MAPA SIMBOLS HUI

Bé, el dia de hui es presenta per l’oratge variable i inestable sobretot a partir d’aquesta vesprada-nit. Ara pel matí continuarem en risc de precipitacions per les comarques de la Marina i la Safor amb més probabilitat. Atenció a la vesprada que creixeran nuclis de tempesta per l’interior que podran deixar precipitacions intenses i sense descartar el granís. La situació tempestuosa continuarà a la nit com vorem en el mapa següent

!!!VULL RECALCAR QUE NO PLOURÀ I TRONARÀ A TOTS ELS LLOCS.!!!

MODEL AROME I MAPA SIMBOLS DEMÀ

Atenció a esta nit!!! Des d’ahir amb els models mesoescalars consultats veuen que una línia de tempestes prou intensa podrà recórrer les comarques del Baix Maestrat fins a la Safor, la Marina i inclús la part est de la Vall d’Albaida. Aquesta línia de tempestes anirà fregant tot el litoral Valencià i podrà deixar precipitacions molt intenses, però això sí de curta durada. De vesprada de nou creixeran nous nuclis de tempesta per l’interior del territori Valencià i també de Catalunya, i no ens oblidem de les Balears on també tenen risc de ruixats però en menys mesura que el nostre territori. Així que la festa està més que assegurada entre hui i demà, així que seguiment toca!!!RECALCAR QUE NO PLOURÀ I TRONARÀ A TOTS ELS LLOCS.

CAP DE SETMANA I PRÒXIMA SETMANA

DANA PRÒXIMS DIES

MAPA DE SÍMBOLS PRÒXIMS DIES

La situació per al cap de setmana i la pròxima setmana és d’entreteniment meteorològic amb la Dana bambant per la península I que uns dies més o uns dies menys deixarà tempestes a la Façana Mediterrània que podran ser intenses o molt intenses, tot açò caldrà seguir-ho dia a dia en els mesoescalars que són els models referents per a l’activació d’avisos i poder fer unes previsions més fiables. Com heu vist hui al post, he recalcat que les tempestes dels pròxims dies no afectaran a tots els llocs, però on heu facen ho faran de manera intensa. A partir d’ara estaré 4 dies lliurant i, per tant, a ple rendiment en la situació tempestuosa que se’ns presenta a partir de ja i sembla que per a llarg. SEGUIMEEEEEEEENT 👀👀👀👀👀👀⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando