meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

18/05/2023

脷ltima hora!!!!馃敶Molta atenci贸 tamb茅 esta vesprada i nit馃憖馃憖馃憖馃挜馃挜馃挜馃挜鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍馃摙馃摙馃摙馃摙

Destacades, Fenomens adversos, M茅s vistes, Meteo

Bon dia!!! Comen莽a el moviment, per貌 abans que res vull recalcar que els pr貌xims dies no tronar脿 a tots els llocs del territori Valenci脿, per貌 on ho fa莽a les tempestes podran tindre certa entitat i ser molt fortes. De moment mirem sat猫l路lit i radar i comen莽a el moviment, tenim cel prou tapat al sud i tamb茅 tenim les primeres tempestes afectant al golf de Val猫ncia on ja deixen acumulats de fins a 23 mm a Val猫ncia, 18 mm a Montserrat o els 14mm de Massanasa i atents perqu猫 eixes precipitacions les pr貌ximes hores tamb茅 afectaran zona del sud de Val猫ncia I nord d’Alacant.

ATENCI脫 A LES TEMPESTES ENTRE ESTA VESPRADA I DEM脌 馃憖馃憖馃憖鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍

AV脥S AEMET HUI

AVIS AEMET DEM脌

Com veieu AEMET activa av铆s groc per tempestes per la prov铆ncia de Val猫ncia per a hui i dem脿, per貌 no feu massa cas de la ubicaci贸 d’aquests avisos ara mateix perqu猫 aniran variant a causa que a partir d’aquesta vesprada la inestabilitat anir脿 a m茅s i les tempestes podran afectar qualsevol indret, per貌 ara amb els mapes de s铆mbols intentarem explicar-ho millor.

MAPA SIMBOLS HUI

B茅, el dia de hui es presenta per l’oratge variable i inestable sobretot a partir d’aquesta vesprada-nit. Ara pel mat铆 continuarem en risc de precipitacions per les comarques de la Marina i la Safor amb m茅s probabilitat. Atenci贸 a la vesprada que creixeran nuclis de tempesta per l’interior que podran deixar precipitacions intenses i sense descartar el gran铆s. La situaci贸 tempestuosa continuar脿 a la nit com vorem en el mapa seg眉ent

!!!VULL RECALCAR QUE NO PLOUR脌 I TRONAR脌 A TOTS ELS LLOCS.!!!

MODEL AROME I MAPA SIMBOLS DEM脌

Atenci贸 a esta nit!!! Des d’ahir amb els models mesoescalars consultats veuen que una l铆nia de tempestes prou intensa podr脿 rec贸rrer les comarques del Baix Maestrat fins a la Safor, la Marina i incl煤s la part est de la Vall d’Albaida. Aquesta l铆nia de tempestes anir脿 fregant tot el litoral Valenci脿 i podr脿 deixar precipitacions molt intenses, per貌 aix貌 s铆 de curta durada. De vesprada de nou creixeran nous nuclis de tempesta per l’interior del territori Valenci脿 i tamb茅 de Catalunya, i no ens oblidem de les Balears on tamb茅 tenen risc de ruixats per貌 en menys mesura que el nostre territori. Aix铆 que la festa est脿 m茅s que assegurada entre hui i dem脿, aix铆 que seguiment toca!!!RECALCAR QUE NO PLOUR脌 I TRONAR脌 A TOTS ELS LLOCS.

CAP DE SETMANA I PR脪XIMA SETMANA

DANA PR脪XIMS DIES

MAPA DE S脥MBOLS PR脪XIMS DIES

La situaci贸 per al cap de setmana i la pr貌xima setmana聽茅s聽d’entreteniment聽meteorol貌gic amb la Dana bambant per la pen铆nsula I que uns dies m茅s o uns dies menys deixar脿 tempestes a la Fa莽ana Mediterr脿nia que podran ser intenses o molt intenses, tot a莽貌 caldr脿 seguir-ho dia a dia en els mesoescalars que s贸n els models referents per a l’activaci贸 d’avisos i poder fer unes previsions m茅s fiables. Com heu vist hui al post, he recalcat que les tempestes dels pr貌xims dies no afectaran a tots els llocs, per貌 on heu聽facen聽ho faran de manera intensa. A partir d’ara estar茅 4 dies lliurant i, per tant,聽a ple rendiment en la situaci贸 tempestuosa que se’ns presenta a partir de ja i sembla que per a llarg. SEGUIMEEEEEEEENT 馃憖馃憖馃憖馃憖馃憖馃憖鈿★笍鈿★笍鈿★笍鈿★笍鈿★笍鈿★笍鈿★笍

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

Dissabte 10 | juny | 2023
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando