Per Nando

15/05/2023

La segona dana de maig encara ens portarà més de cap!!!👀👀👀⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dilluns 15 de maig i comencem setmana pendents de l’oratge i on caldrà seguir on va col·locant-se el nou embossament d’aire fred i la Borrasca de cara dimecres/dijous. De moment com tots els dies mirem el satèl·lit i observem la nuvolositat que ens creuava ahir de vesprada I que deixava alguns ruixats dèbils i res a veure en les pedregades de dies anteriors. Ara mateixa el cel està prou ras i tant hui com demà desapareix el risc de tempestes.

PRECIPITACIONS ÚLTIMES HORES 🌦🌦🌦🌦

Font Avamet

Coses molt poc importants varen caure ahir com podeu veure a la següent taula elaborada per Avamet i que cap a últimes hores del dia una línia de precipitacions encara afectava comarques de la Diània. Destaquem els 10 mm de Benissili, 6 mm a Torreblanca, 5 mm a Montitxelvo, l’Orxa, Benicolet, Altura o Quatretonda o els vora 4 mm de Llutxent, Xixona, Ontinyent, Caudiel, Morella o Simat de la Valldigna.

HUI I DEMÀ VENT AL NORD🌬🌬🌬🌬🌬

Avís groc a l’extrem nord de la província de Castelló i sud de Tarragona per ràfegues superiors als 80 km/h és el més destacable entre hui i demà cap a les nostres zones. Torna l’estabilitat atmosfèrica, però com voreu a continuació no serà per a massa dies.

ATENCIÓ ALS MODELS AMB EL NOU EMBOSSAMENT D’AIRE FRED 🌧🧊⛈️👀🌦🌧🧊☔️⛈️👀

Pendents a partir de dimecres/dijous on de nou un embossament d’aire fred tornarà a complicar l’oratge a casa nostra portant nous ruixats i tempestes, com veieu als mapes de dalt la Dana vindrà a situar-se al sud peninsular amb un nucli fred de fins a -22 °C i començarà avançar cap a l’est i en el seu avanç cap al Mediterrani formarà una potent borrasca que vorem on acaba situant-se. Aquesta Dana ens portarà més de cap, perquè segons la seua ubicació final parlarem de més menys pluges a casa nostra, però si acaba col·locant-se a un bon lloc i ens envia vent de llevant podríem parlar de pluges generoses cap a les nostres latituds. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando