Per Nando

14/05/2023

Noves tempestes amb possibilitat de pedra i atenció a partir de dimecres ⛈️🌧👀📸📢🔴☔️🧊💥

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

SATÈL·LIT

RADAR PRECIPITACIÓ

Bon dia!!! 14 de maig del 2023 i hui és una data especial per a mi, però anem a centrar-se en la meteorologia i en concret en les últimes tempestes que s’estan produint a la Façana Mediterrània a causa d’una Dana que ara mateix comença a ser més una vaguada i tendeix a abandonar la part est del territori peninsular. Mirem satèl·lit i radar com tots els dies i observem les tempestes que de nou varen créixer ahir de vesprada i que deixava fortes pedregades al sud d’Alacant i Múrcia. Ara mateix també tenim una tempesta activa a la part est de l’illa de Mallorca que estarà deixant algun ruixat en estos moments.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS ⛈️⛈️⛈️⛈️

Font Avamet

Així queda el mapa de precipitacions de la jornada d’ahir on les tempestes van afectar la província de Castelló, però sobretot la província d’Alacant on varen vindre acompanyades de fortes pedregades. Pluja no en va caure massa, però així i tot destaquem els 20 mm de Novelda, els 16 mm d’Asp o Petrer, 14 mm d’Elda o la Serra d’en Galceran, els 12 mm de la Salzadella o els quasi 10 mm d’Elx o L’Alcúdia de Veo.

HUI DE NOU TEMPESTES, ATENCIÓ!!!⛈️⛈️⛈️⛈️

Atenció de nou a esta vesprada, perquè encara que Aemet ha retirat eixe avís groc al territori Valencià, tindrem creixement de nuclis de tempesta de manera molt localitzada que podran deixar nous ruixats i ça probabilitat que de nou vinguen acompanyats de granís. On afectaran? Doncs no ho sabem, perquè com he dit seran tempestes molt localitzades.

DEMÀ ESTABILITAT, PERÒ VENT AL NORD

Demà desapareix el risc de tempestes, però guanyarà el fort vent a l’extrem nord de la província de Castelló i Tarragona on el mestral podrà bufar amb ràfegues superiors als 80/km. AEMET activa l’avís groc en aquest sector per aquest vent del NW que bufarà amb gana.

ATENCIÓ A PARTIR DE DIMECRES, NOVA DANA, NOUS RUIXATS I NOVES TEMPESTES 👀👀👀☔️☔️💥⛈️🌧🧊

Bé, a partir de dimecres caldrà estar novament pendent de la situació meteorològica perquè el pas d’un nou embossament d’aire fred pel sud de la península i junt amb l’anticicló que s’estirara cap a les Illes Britàniques enviant vent humit podran complicar novament l’oratge a part del Mediterrani I afavorint noves precipitacions que podrien ser novament fortes o molt fortes. Tot açò caldrà seguir-ho de ben a prop i anirem informant amb més detalls sobretot a partir de demà. Atents i Seguimeeeeeeent.👀☔️💥⛈️🌧🧊

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando