Per Nando

13/05/2023

Fortes tempestes i pedra i vigilant altra Dana👀👀👀⛈️⛈️⛈️🧊🧊☔️☔️☔️💥

Destacades, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Les previsions s’han complit i la Dana ha produït tempestes intenses i amb fortes pedregades encara que han estat molt més localitzades del que en un principi esperàvem, però en menor o major mesura s’han complit i inclús esta matinada han descarregat forts aiguats a la Marina i la Safor. Com tots els dies mirem satèl·lit i també mirem el radar de precipitació, el cel el tenim prou ras i tenim una tempesta ara mateix per la mar enfront de la Safor que podria tocar zones de la Marina perquè sembla que es desplaça cap al sud.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Font Avamet

Fort aiguat esta passada nit a Oliva que ha deixat fins a 73 mm en poc de temps, com els 29 mm de Dénia o 24 mm de Pego que també s’han produït aquesta nit. Ara tenim els registres de les tempestes d’ahir a la vesprada que deixen fins a 31 mm a Villena, 28 mm a Elda, 26 mm a Castalla i Ràfol d’Almunia, 24 mm a Petrer, 22 mm a Benissili o Villena, 21 mm a Cocentaina, 20 mm a Onil, Villena o Planes i els 19 mm d’Aielo Malferit o Sella.

AVISOS ACTIVATS I MODEL AROME

Continuem amb avisos grocs activats a bons part del territori Valencià, a la part més nord-est de Catalunya i a les Illes Balears i és que el risc de tempestes fortes o inclús molt fortes I acompanyades de pedra continua hui i demà I per tant caldrà estar atents al satèl·lit i radar les properes hores.

MAPA DE SIMBOLS METEOPOBLE HUI I DEMÀ

Com veieu hem ficat de nou a tot el territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears amb risc de precipitacions i tempestes. Que vol dir això? Això no vol dir que plourà a tot el territori Valencià, Catalunya i les Balears, això el que vol dir que en qualsevol moment de la jornada poden créixer tempestes a qualsevol punt entre hui i demà i deixar ruixats intensos i amb el perill de la pedra, així que seguiment i molt atents al granís.

VIGILEM ALTRA DANA ⛈️💥☔️🧊👀

Sembla que el dilluns desapareix el risc de tempestes, però molt atents cap allà dimarts/ dimecres perquè un nou embossament d’aire fred o Dana vindrà a situar-se al centre o sud peninsulars i amb la formació d’una borrasca que anirà desplaçant-se també pel sud de la península tornarà a portar precipitacions i tronades molt intenses en punts de la façana Mediterrània i del sud de la península. Per tant açò no s’acaba xiquets i el seguiment està garantit almenys una setmana més. Precaució!!!

Erick, Cullera
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando