meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

12/05/2023

Atenci贸!!! 馃摙馃敶Comencen les tempestes 馃憖馃憖馃憖馃鈽旓笍馃導鉀堬笍鉀堬笍馃尓馃尓馃尓馃尓

M茅s vistes, Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, comen莽a ara mateix la festa a tota la Fa莽ana Mediterr脿nia i聽anem a tindre聽una vesprada de聽la m茅s moguda聽i les tempestes aniran guanyant terreny. Al sat猫l路lit ja s’aprecia el creixement dels cumulonimbus que estan deixant les primeres tempestes intenses ara mateix per la prov铆ncia de Val猫ncia i en la poblaci贸 de Xiva acaba de caure una bona granissada i per X脿tiva tamb茅 ens comenten que fa una estona estava caiguent gran铆s.

VA DE BOOOO

I 茅s que no es desespereu que les pr貌ximes hores les tempestes donaran que parlar al nostre territori i tant hui com dem脿 s’espera que fa莽en acte de pres猫ncia en molts punts del territori Valenci脿, Catalunya i les Illes Balears.

Aquest 茅s el mapa de s铆mbols per a les pr貌ximes hores on com he dit abans les tempestes seran les aut猫ntiques protagonistes de la jornada a bona part del territori Valenci脿, especialment en el sud de Val猫ncia i nord d’Alacant podrien tindre una mica de m茅s persist猫ncia. AEMET ens activa avis groc per tot l’interior de Val猫ncia I nord d’Alacant, per貌 茅s molt possible que vagen variant estos avisos en les properes hores. Molta precauci贸 en la pedra.

I atents que la inestabilitat ha vingut per a quedar-se i les pr貌ximes setmanes parlarem de diversos despenjaments d’aire fred que portaran tempestes molt intenses a la Fa莽ana Mediterr脿nia, aix铆 que prepareu-se que ve diversi贸 meteorol貌gica a Meteopoble. Aquesta vesprada treballe, per貌 des del grup d’administraci贸 anirem informant de les tempestes mitjan莽ant v铆deos que ens envieu vosaltres. Precauci贸 i Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

Divendres 22 | setembre | 2023
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando