Per Nando

12/05/2023

Atenció!!! 📢🔴Comencen les tempestes 👀👀👀🧊☔️🌧⛈️⛈️🌪🌪🌪🌪

Més vistes, Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, comença ara mateix la festa a tota la Façana Mediterrània i anem a tindre una vesprada de la més moguda i les tempestes aniran guanyant terreny. Al satèl·lit ja s’aprecia el creixement dels cumulonimbus que estan deixant les primeres tempestes intenses ara mateix per la província de València i en la població de Xiva acaba de caure una bona granissada i per Xàtiva també ens comenten que fa una estona estava caiguent granís.

VA DE BOOOO

I és que no es desespereu que les pròximes hores les tempestes donaran que parlar al nostre territori i tant hui com demà s’espera que façen acte de presència en molts punts del territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears.

Aquest és el mapa de símbols per a les pròximes hores on com he dit abans les tempestes seran les autèntiques protagonistes de la jornada a bona part del territori Valencià, especialment en el sud de València i nord d’Alacant podrien tindre una mica de més persistència. AEMET ens activa avis groc per tot l’interior de València I nord d’Alacant, però és molt possible que vagen variant estos avisos en les properes hores. Molta precaució en la pedra.

I atents que la inestabilitat ha vingut per a quedar-se i les pròximes setmanes parlarem de diversos despenjaments d’aire fred que portaran tempestes molt intenses a la Façana Mediterrània, així que prepareu-se que ve diversió meteorològica a Meteopoble. Aquesta vesprada treballe, però des del grup d’administració anirem informant de les tempestes mitjançant vídeos que ens envieu vosaltres. Precaució i Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando