meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

12/05/2023

Actualitzaci贸!!!馃煛 Atenci贸 pr貌ximes hores, tempestes fortes amb possibilitat de pedra 馃摙馃摙馃挜鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍

M茅s vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Divendres 12 de maig i atents hui a la inestabilitat i les tempestes perqu猫 seran les aut猫ntiques protagonistes les聽properes hores聽i podran deixar ruixats intensos que podran incl煤s vindre acompanyats de pedra. Primer que res i com tots els dies ens fixem en el sat猫l路lit i radar tenim nuvolositat abundant que incl煤s ha deixat els primers ruixats durant la nit passada com聽vorem聽a continuaci贸. Tamb茅 observem com el dia d’ahir i la passada nit tamb茅 ha estat moguda a la part nord de Catalunya amb tempestes molt intenses que incl煤s deixaven fortes pedregades com a la poblaci贸 de Prats del聽Llu莽an猫s.

脷LTIMES PRECIPITACIONS 馃導馃導馃導馃導馃導

Aquestes s贸n les precipitacions que han caigut al nostre territori les passades hores i que聽de moment聽s贸n de manera provisional, perqu猫 a partir de migdia tot comen莽ar脿 a complicar-se. Destaquem els 10 mm d’Agullent, Benissili i Ontinyent, vora 9 mm a Benigembla i聽Massanassa, 7,8 mm a Beniatjar, 7,4 mm a聽Benial铆, 7,2 mm a Beniaia, els 7 mm de Catarroja i vora 6 mm a Vilallonga, Gaianes o Castell de Castells.

EVOLUCI脫 PR脪XIMES HORES EMBOSSAMENT D’AIRE FRED I EVOLUCI脫 TEMPESTES MODEL AROME

En les imatges聽estes聽podeu observar el despenjament de l’embossament d’aire fred o Dana que ens afectar脿 les聽properes hores聽i tamb茅 el creixement de les tempestes que聽afectaran al聽territori Valenci脿, Catalunya i les Illes Balears a partir de migdia.

AVISOS AEMET HUI I DEM脌 鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍

AVISOS HUI

AVISOS DEM脌

MAPES DE SIMBOLS HUI I DEM脌

HUI

Atenci贸 hui a partir de migdia perqu猫 tindrem tempestes irregulars que creixeran de manera general a causa de l’aire fred en altura que tindrem per l’avan莽 de l’embossament d’aire fred. Aquestes tempestes seran localment fortes o incl煤s molt fortes I avan莽aran d’oest a est tant del territori Valenci脿, com Catalunya i les Illes Balears, precauci贸 perqu猫 a banda de portar fortes precipitacions podran vindre acompanyades de fort vent i de la temuda pedra. AEMET t茅 actiu l’av铆s groc per tot l’interior de Val猫ncia i nord d’Alacant, tota la Catalunya m茅s oriental i les Illes de Mallorca i Menorca per聽estes聽tempestes que poden deixar m茅s de 20 mm en una hora i vindre acompanyades de gran铆s.

DEM脌

Dem脿聽mati encara podr脿聽quedar-se enganxada la precipitaci贸 en comarques com la Marina Alta i la Safor, per貌 a poc a poc aquesta precipitaci贸 anir脿 parant. De cara el migdia o vesprada de nou creixeran nuclis de tempesta per l’interior que podran deixar novament ruixats localment forts i amb possibilitat de pedra.聽AEMET聽per a dem脿 continua mantenint l’av铆s groc a comarques com la Marina i la Safor a primeres hores per la possibilitat d’aquestes precipitacions persistents i de vesprada per聽eixes聽tempestes a l’interior de Val猫ncia I nord d’Alacant, les prov铆ncies de Barcelona i Girona i tamb茅 les Illes d’Eivissa i Mallorca. Diumenge tindrem un dia m茅s tranquil, per貌 de vesprada de nou tindrem la possibilitat de creixement de ruixats i tempestes per les comarques de l’interior, una possibilitat que sembla que desapareixer脿 el聽proper dilluns.

ATENCI脫 DE NOU A PARTIR DE DIMARTS/DIMECRES

Molta atenci贸 als models tamb茅 de cara la pr貌xima setmana, perqu猫 a partir de dimarts/dimecres sembla que una nova聽Dana聽vindr脿 a situar-se sobre el centre o sud de la pen铆nsula i que junt amb el vent de llevant podria聽tornar a聽afavorir la possibilitat de tempestes molt intenses a la Fa莽ana Mediterr脿nia. Situaci贸 que cal seguir molt de prop els pr貌xims dies. Per貌 ara mirem el dia de hui les tempestes que creixeran amb energia les聽properes hores聽i amb la possibilitat de la temuda pedra. Per tant聽Seguimeeeeeeent聽i tamb茅 precauci贸!!!馃敶馃煛馃摙馃挜馃導鉀咃笍馃對鉀堬笍馃憖馃尓馃鈽旓笍馃う鈥嶁檪锔忦煍

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

Dijous 21 | setembre | 2023
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando